Ülkeyi karşılıksız seviyoruz”

 Ülkeyi karşılıksız seviyoruz”

Ülkeyi karşılıksız seviyoruz”

Yağlı açıklamasını yaptı

Ülkü Ocakları eski Başkanı Mehmet Yağlı, MHP'den milletvekili aday adayı oldu. Yağlı, aday adaylığını hafta sonu düzenlediği toplantıda açıkladı. Yağlı Liyakatli dürüst insanların bu ülkeye sahip çıkacağı ve bu ülkeyi karşılıksız bir şekilde seveceği bir irade varsa oda milliyetçi harekettir” dedi.

Birlikte savunacağız

Reis Düğün Salonu'nda aday adaylığını açıklayan Mehmet Yağlı, Değerli dava arkadaşlarım sevgili hemşerilerim bugün burada toplanmamızın asıl amacı 7 Haziran genel seçimlerinde milliyetçi hareket partisinden aday adaylığımı sizlere açıklıyorum. Bu yola çıkarken siz değerli dostlarımızı arkadaşlarımızı bir arada görmekten şükranlarımı sunar hepinize hoş geldiniz der saygılarımı sunarım. Ben olgusunu bir kenara bırakarak ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı bir dönemde elimizi taşın altına koyup birlik ve beraberlik içerisinde bu aziz bu vatanımızı hep beraber savunacağız” dedi.

Geniş katılım oldu

Mehmet Yağlı açıklamasının devamında Liyakatli dürüst insanların bu ülkeye sahip çıkacağı ve bu ülkeyi karşılıksız bir şekilde seveceği bir irade varsa oda milliyetçi harekettir. Hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde 7 Haziran'da ülkücü milliyetçi kadroların iktidar mücadelesini bugün burada başlatmış bulunmaktayız. Allah bu yolda bizlere yar ve yardımcı olmasını diler hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim sağ olun var olun.”dedi. Geniş katılımla gerçekleştirilen adaylık açıklamasında birlik ve beraberlik görüntüleri sergilendi” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false