Anahtar Kelimeler: Seçmenlere liste uyarısı

Seçmenlere liste uyarısı

Seçmenlere liste uyarısı

Seçmenlere liste uyarısı

Listeler askıdan iniyor

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle 4 Ocak´ta askıya çıkan seçmen listeleri, 17 Ocak´ta askıdan inecek.

 LİSTE UYARISI

YSK´nın 31 Mart 2019´da yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için hazırladığı takvim kapsamında seçim sürecine geçildi. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için hazırladığı takvim çerçevesinde seçim süreci başladı. Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, Muhtarlık bölgesi askı listelerinin 4 Ocak 2019 Cuma günü askıya çıktığını, 17 Ocak´ta askıdan ineceğini söyledi.

 ASKIDAN İNİYOR

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, ?Muhtarlık bölgesi askı listeleri 4 Ocak Cuma günü saat 08.00 itibariyle askıya çıktı. Listeler 17 Ocak Perşembe günü saat 17.00´ye kadar askıda kalacak. Hastalığı ve engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenlerin, bu süre içinde bir yakını tarafından seyyar sandık kurulu talep formu ile muhtarlığa başvurması gerekecek. Seçimde oy kullanacak vatandaşların listelerden isimlerini mutlaka kontrol etmeleri gerekiyor. Birçok vatandaş, ne yazık ki isimlerini kontrol etmediği için seçimlerde sorun yaşayabiliyor. Bu türlü sorunların yaşanmaması için oy kullanacak vatandaşlar isimlerini mutlaka kontrol etsin´ diyerek önemli uyarılarda bulundu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli