Anahtar Kelimeler: Tepkiye Açıklama Yaptı

Tepkiye Açıklama Yaptı

Tepkiye Açıklama Yaptı

Tepkiye Açıklama Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer son günlerde yaşanan Törer olayların ile ilgili açıklama yaptı Göçer yaptığı açıklamada, ?Şehit haberleri gelmiyor? denilerek aziz milletimiz kandırılırken; eli kanlı katillere taviz üstüne taviz verilerek namusumuz, şerefimiz saydığımız kutsal değerlere saldırı üstüne saldırı yapılmaktadır? dedi.

 

Şehidimize Son Görev

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer,  son günlerde yaşanan terör olaylarını değerlendirdi Göçer, ?En son örneğini Bingöl´de hain bir saldırıda şehit edilen Uzman Çavuş Musa Saydam´ın cenazesinde gördük. ?Adına kurban olduğum Musa´m? diyen şehit anamız başta olmak üzere, yavrum, kuzum diyen ciğeri yanan analarımız ve vatan ve millet sevdası uğruna uykuları kaçan Kırıkkaleli hemşehrilerimiz, şehidimize son görevini yapmak üzere Nur Camii avlusunda toplanmışlardır.? ifadelerini kulandı

 

Kutsal Değerlere Saldırı

Göçer yaptığı açıklamada , ?Ancak protokolde yer alan kıytırık milletvekilinin yetiştirmesi, açılımcıbaşı, teröristbaşına methiyeler düzen Yalçın Akdoğan ve ?Türk ırkı yoktur? hezeyanları savuran, ilim yoksunu, şarkıcı, tekerlemeci Yasin Aktay´ın tavırları Kırıkkaleli hemşehrilerimizin aklından silinmemiştir, silinmeyecektir. Şehit cenazesinin Kırıkkale halkından kaçırılma tavırları ve protokolde yer alan zevatın tutumu ve acısını yaşamak isteyen Kırıkkaleli hemşehrilerimize engel olma çabaları sonucunda doğal olarak gelişen olaylarda demokratik tepkilerini ortaya koymuşlardır? diye konuştu.

 

Sabır Diledi

Göçer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ? Netice itibariyle her daim polisinin ve askerinin yanında durmayı bilen, kalbi vatan ve millet sevdasıyla çarpan Kırıkkaleli hemşehrilerim, şehit cenazesine yakışır bir şekilde ağzı dualı halkımızla tekbirler getirerek şehidimizi büyük bir sabır, metanet ve sükünetle uğurlamışlardır. Şehadet şerbetini içerek şehitler kervanına katılan hemşehrimiz Musa Saydam kardeşimize Cenab-ı Allah´tan bir kez daha rahmet diliyor, kederli ailesine sabrı cemil niyaz ediyorum? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli