Anahtar Kelimeler: “Borçlar belimizi büküyor”

Borçlar belimizi büküyor”

 Borçlar belimizi büküyor”

Borçlar belimizi büküyor”

Kulüp yine sıkıntıda!

Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş, Geçmiş yönetimlerin gelişi yaptıkları ve takımı zan altına sokanlar yüzünden bir türlü borçlardan kurtulamıyoruz. Futbolculara ev aldık diyenler ve ortada hiçbir şey olmamasına rağmen Borçlar belimizi büküyor” dedi.

Bu kadar sahipsiz değildir

Koltuk Meraklısı olmadığını belerten Metin Karakuş, Önemli olan burada Kırıkkalespor'un ve Kırıkkale'nin menfaatleri önemlidir. Benim bulunduğum sürece her zaman kırmızı-lacivertli takımımızı düşündüm ve düşünmeye de devam edeceğim. Bu sezon Kırıkkalespor'un Şampiyonluğu resmen  elimizden alındı. Hacılar Erciyes maçında teşvik alan rakibimiz maçtan sonra bir puana şampiyon olmuş gibi sevindi. Altındağ maçında ise hakemlerin gazabına uğradık. Şampiyonluğumuzun elimizden alınması yetmiyormuş gibi birde ceza üstüne ceza verdiler. Bu adaletsizlik, kimi kime şikayet edeceğiz. Hakkımızı nasıl arayacağız sorarım. Kırıkkalespor bu kadar sahipsizdir değildir” diye konuştu.

Başarı için varız

Başkan Metin Karakuş, Biz daha önce de bu konularla ilgili konuştuk birleşmeyle ilgili insanların kafasında ki tereddüt buydu Kırıkkalespor'un birleşmesiyle ilgili. Biz bu işlere soğuk değiliz ama bazı kurallarımız var. Bu kuralların başında da öncelikle şehrin takımı olması nezdinde hareket etmemiz gerekiyor. Onun dışında Türk Metalspor'un tüzüğünü, yönetim kadrosunu ve ismini değiştirmesi gerekiyor. Doğru olanda bu. Önce adını değiştirecek Kırıkkale'nin takımı olacak. Netice de tüzüğünü değiştirecek. Yalnızca Türk metalin olduğu bir takım değil. Kırıkkale'nin, MKE'nin ve şehrin ortak bir takımı olması şartıyla biz olmam. Kimse de bu şehirde bu yapıyı kabul etmez” şeklinde konuştu.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli