Miting gibi buluşmaMiting gibi buluşma

Miting gibi buluşmaMiting gibi buluşma

Miting gibi buluşma

 

Sungur´a sevgi seli

 

 

31 Mart Mahalli İdareler seçimine 20 gün kala heyecan her gün biraz daha artıyor. Yahşihan Belediye Başkanı ve AK Parti Yahşihan Belediye Başkan adayı Ahmet Sungur´da seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Sungur, önceki gün Yahşihan´da çiğ köfte ikramında bulunurken katılımın çok geniş olmasından dolayı çiğ köfte ikramı miting havasına dönüştü.

 

 

KADINLARA KAFANFİL TAKDİM ETTİ

Yahşihan Seçim bürosu önünde toplanan binlerce kalabalık Ahmet Sungur´a sevgilerini ve bağlılıklarını gösterdi. Geniş bir kitleye hitap eden Sungur, Yahşihan´lı hemşehrilerine böyle bir kalabalıktan ötürü teşekkürlerini iletti. Ayrıca 8 Mart Dünya kadınlar gününü de unutmayan Sungur Alanda bulunan kadınların Dünya 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak karanfil takdim etti. Programa AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, Yahşihan Belediye Meclis üyesi adayları, İl Genel Meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

 

ZAFERİN AYAK SESLERİNİ YÜKSELTİYOR

İlk olarak konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, "Yahşihan´da AK Partimize ve Belediye Başkan Adayımız Ahmet Sungur´a gösterilen teveccüh, 31 Mart akşamı altına imza atılacak büyük zaferin ayak seslerini yükseltiyor. Bu akşam Yahşihan, hemşehrilerimizin tek yürek ?AK Parti ve Ahmet Sungur? nidaları inledi. Allah bu güzel topluluğun emeklerini zayi etmesin, zaferle taçlandırsın inşallah´´dedi. Nuh Dağdelen´in ardından sözü AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol aldı. Şenol, "Burada çok güzel bir kalabalık görüyorum. Hem de inançlı kendinden emin bir kalabalık. Allahın izniyle biz 31 Mart seçimlerini şu tabloya göre almış bulunuyoruz.´´dedi.

 

BOŞ VAATLER VERMİYORUZ

Kürsüde Seçmenlerine  seslenen Başkan Sungur, tecrübenin sadece yapılan işlerle değil söz ile de tecrübenin olması gerektiğini belirterek, ?İnsanların karşısına çıkarken neleri vaat ettiğin neleri gerçekleştirdiğin çok önemlidir. Biz onun için gittiğimiz her yerde boş vaatler vererek insanların oyunu, desteğini istemiyoruz. İnsanların samimiyetlerine güveniyoruz. Ben seçimden seçime meydanlara çıkıp, düğünleri, cenazeleri ve hastaları gezen bir kişi olmadım. Rabbim bunu bana nasip etmesin?

 

BEN BU MEMLEKETİN TOZUNU YUTTUM

?Ben bu memleketin tozlu yollarında ki tozları yuttum´ diyen Sungur ?Bu memleketteki garibanla beraber akşam evlerinde beraber ağladım. Bu memleketimde düğünü olan insan var ise omuz omuza hayal çektik. Eğer cenazesi olan bir kardeşimiz varsa riya yapmadan tabutunu beraber taşıdık. Bugün şu mahşeri kalabalık gösteriyor ki insanlarda ahde vefa var, insanlarda duygusallık var, insanlarda samimiyet var ve ben Yahşihan insanına bir kez daha teşekkür ediyorum?

 

KIRIKKALE´NİN EN BÜYÜK İLÇESİ

Yahşihan´ı Kırıkkale´deki en büyük ilçe vaziyetine getirdiklerini söyleyen Sungur, ?Bunlar da çok kolay olmadı. Bizim 2014 yılında vaat edin de yapamadığımız bir tek camimiz kaldı. Ama Allah nasip ederse 2019 yılı yaz ayında ilk kazmayı vurup temelini atacağız. Yahşihan´ımız bir Üniversite şehridir. Verdiğimiz terminal sözümüzü tamamladık ve ruhsatını verdik. Ulaştırma Bakanlığından alınması gereken bir T belgesi var. En kısa sürede T belgesini alarak terminalimizi hizmete açacağız? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli