?230 vatan haini içinde yatıyorum, korkan şerefsizdir?

?230 vatan haini içinde yatıyorum, korkan şerefsizdir?

?230 vatan haini içinde yatıyorum, korkan şerefsizdir?

 

Çakıcı´nın duruşması ertelendi!

Gerekçe çok ilginç!

Edirne F Tipi Cezaevi´nde kalmakta olan ve dün Bursa´da duruşması bulunan Alaattin Çakıcı´nın Bursa 5. Asliye Ceza Mahkemesi´nde görülecek olan davası, Bursa´da Nevruz ile ilgili eylem yapılacağı istihbaratının alınması nedeniyle ertelendi.

MAHKEME ERTELENDİ

Alaattin Çakıcı´nın Bursa 5. Asliye Ceza Mahkemesi´nde görülecek olan davası, Bursa´da Nevruz ile ilgili eylem yapılacağı istihbaratının alınması nedeniyle ertelendi. Sosyal medya üzerinden duyuru yapan Alaattin Çakıcı sevenleri, İstanbul ve çevre iller başta olmak üzere birçok yerden Bursa´da görülecek mahkeme için otobüsler kaldıracağını belirtmişti. Yoğun bir katılıma ev sahipliği etmesi beklenen Bursa Adliyesi duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Durum ile alakalı Bursa 5. Asliye Ceza Mahkemesi´ne dilekçe yazan Çakıcı, aynı zamanda bu dilekçeyi kamuoyu ile de paylaştı.

GÜVENLİK SORUNUM YOK!

Çakıcı güvenlik gerekçesi ile duruşmanın ertelendiğini söyledi ve kendisinin güvenliği konusunda bir sıkıntı görmediğine dikkat çekerek, Nevruz bahanesiyle duruşmanın ertelenmesine tepki gösterdi. Edirne F Tipi Kanalı ile UYAP üzerinden Bursa 5. Asliye Ceza Mahkemesine dilekçe yazan Çakıcı, ?Sayın Mahkeme Başkanım? Huzurda bulunmam için Bursa´ya getirilmem gerekiyordu. Bugün sabah 6´da ?sevkin için seni mahkemeye getireceğiz? dediler. Akşam 20:45´de baş infaz memuru Bursa´da Nevruz ile ilgili eylem yapacaklar diye 1. Müdür ve Üsteğmen almayacakmış. Ben de cezaevine dilekçe yazdım. ?Benim can güvenliğim ile ilgili hiçbir sorun yoktur? diye.

KORKAN ŞEREFSİZDİR

Eğer Nevruz ile ilgili eylem yapacaklarsa istihbarat 2 saatte mi alındı! Her Nevruz´ da Türkiye genelinde eylem yapıyorlar. Benim içinse güvenliğimle hiçbir kuşkum, korkum yoktur. Ölümden Allah´a iman etmeyenler korkarlar. Birileri neden rahatsız oluyor? Doğuda canlarını veren askerimiz polislerimizin canları batıdaki yetkililerden daha mı değersiz ? Her iki elbise de elbiselerin en şereflisidir. Tereddüt içinde olanlar o şerefli elbiseyi haketmiyor. Bilgilerinize saygılarımla arz ederim? dedi, Çakıcı, dilekçesinin altına da bir not düşerek, ?230 vatan haininin içinde yatıyorum korkum yok. Korkmak şerefsizliktir benim için? dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false