Anahtar Kelimeler: Takımı kurdunuz beyler

A Takımı mı kurdunuz beyler?

A Takımı mı kurdunuz beyler?

A Takımı mı kurdunuz beyler?

Haberkale personeline ucuz saldırı!

 

Gazeteci böyle susturulmaz!

 

Kırıkkale Belediyesi iyice yoldan çıktı!

 

Haberkale´de yayınladığımız haberler Kırıkkale Belediyesi´nin rahatsız etmiş olacak ki, önce İmtiyaz Sahibi´ne saldırı denediler olmadı, ardından ise Haberkale personelini darp etmeye çalıştılar.

 

 

HABERCİYE SALDIRI GİRİŞİMİ

Kırıkkale Belediyesi sitemizde yayınlanan haberlerden dolayı iyice bunaldı ve ne yapacağını şaşırdı. Belediye´deki yolsuzluk ve usulsüzlükler ile eksik ve yanlışlıkların gündeme getiriliyor olmasından rahatsızlık duyan Belediye, önce tabela cezası ile buna engel olmaya çalıştı, ardından iki boksör göndererek gözdağı vermek istedi, bu yetmedi İmtiyaz Sahibi Murat Tanır´ın aracının fren hortumları kesildi, yetmedi imtiyaz sahibine ait çiftliğe baskın düzenlenmek istendi, son olarak da Haberkale personeline yine bir Belediye personeli gönderilerek darp edilmeye çalışıldı.

 

A TAKIMI MI KURDUNUZ?

Özel bir hastanenin önünde Haberkale personeline araç kazası bahanesi ile yaklaşan belediye personelinin bir yumruk atıp kaçtığı öğrenildi. Haberkale personeli araç kazası veya benzer bir durumun tamamen yalan ve uydurma olduğunu, belirtilen yer ve mekanda iddia edilen tarihte bulunulmadığını söyledi. Olayın araştırılması sonucunda Belediye´nin bir süredir şehirde konuşulan A Takımı ismiyle oluşturduğu, olumsuzlukları güdeme getirenleri susturmaya ve sindirmeye çalışan bir ekibin işi olduğu kanaati ortaya çıktı.

 

İMAJINIZ BÖYLE DÜZELMEZ!

Tamamı Belediye personeli olduğu iddia edilen, aralarında birkaç boksörün de bulunduğu söylenen, çoğu Zabıta personeli olduğu kaydedilen bu tür kişilerin olumsuz haberler ile başı dertte olan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın Genel Merkeze ve Başbakanlık ile Saray´a kadar ulaşan sıkıntıları gidermeye yönelik darp benzeri girişimlerde bulunduğu bildiriliyor. Belediye´nin imajını bu şekilde düzeltmeye çalıştığı iddia edilirken, bunu yapmak yerine işini adam gibi yapması öneriliyor.

 

SAYGILI NE DİYECEK?

Saldırı olayı şehirde büyük tepki çekti. Bir çok kişi haber sitemizi arayarak Belediye´ye yönelik tepkilerini dile getirdiler ve getiriyorlar. Bu işi kimin tezgahladığının araştırılması isteniyor. Olaya tepkiler giderek büyürken Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın hadiseye nasıl bir yanıt vereceği merak konusu. Şimdi basın camiası ve kamuoyu bu konudaki gelişmeleri bekliyor.

 

BU OLAY İLK DEĞİL!

Öte yandan Belediye´de oluşturulduğu iddia edilen A Takımı´nın bu vukuatı ilk değil. Daha önce de Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır defalarca tehdit edilmişti. Hata aracının fren hortumlarının kesildiği ortaya çıktı. Bir süre önce de bir gece A Takımı ekibinin gizlice ırmak kenarındaki çiftliğe sızmaya çalıştığı, çiftlik aydınlatmasının açılmasıyla ekibinin araçla tozu dumana katarak kaçtığı ortaya çıkmıştı. Emniyet´in bu konularda ne yapacağı merak ediliyor.



Harbi Konuşalım
12.09.2017 01:20:28
1 yıl sonra belediye seçim atmosferi başlayacağının farkında olanlar son kozlarını oynuyorlar. Cunhurbaşkanının talimatına rağmen Kırıkkale zabıtası kendinde ışıklı çakar yakma hakkı bulabiliyor. 2014 seçim öncesi araç arka camında başkanlığını ilan eden önderleri gibi.

Tufan
12.09.2017 08:52:54
Merhabalar. Başkanın dünyadan haberi yoktur da yanındaki zincirliler hotluyordur. Ne olursa olsun, sizi tebrik ediyorum. Çöp tenekesi olmayan, halk otobüsü olmayan, terminali satılmış ve belediyecilik anlamında TR´deki en kötü durumdaki şehrimizi eleştirebilecek cesareti göstermişsiniz.

  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli