Anahtar Kelimeler:

Çöp Aracı Geldi

Çöp Aracı Geldi

Bünyesine yeni çöp aracını katan Çerikli Belediyesi, ilçeye kazandırmak isteği çöp aracına sonunda kavuştu. Belediye Başkanı Ömer Sakarya, Çerikli’nin cadde ve sokaklarının artık daha temiz ve pırıl pırıl olduğunu ifade etti

 

İstanbul’da Tören

Çevre, Orman ve Şehircilik Bakanlığından, Çerikli Belediye’sine kazandırılan modern çöp aracının Çerikli’ye teslim töreni İstanbul’da gerçekleşti. Törene Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Çevre, Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar katıldı. Aracın teslim töreninde İstanbul’da yaşayan Çeriklililer ve Kasabanın Belediye Başkanı Ömer Sakarya katıldı.

 

Mutlu Olduk

Piyasa değeri 100 bin TL olduğu tahmin edilen çöp aracının alımında AK Parti Kırıkkale Milletvekillerinin büyük destek ve gayretleri olduğunu ifade eden, “Başta Kırıkkale Milletvekili ve Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Beşir Atalay olmak üzere diğer milletvekillerimiz Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir’in özel gayretleri oldu. Kasabamıza böyle bir aracı kazandırmaktan dolayı son derece mutluyuz. Belediyemizin büyük bir özlemi giderildi” şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli