Anahtar Kelimeler:

24 Yaşındaki Genç Öldü

24 Yaşındaki Genç Öldü

Kırıkkale`de, pastanede çalışan ve henüz bir yıllık evli olan 24 yaşındaki İsa Kulaksız, doğalgaz bulunan evde yaktığı sobadan sızan karbonmonoksiz gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi

 

Zehirlenip Ölmüş

Kırıkkale`de, pastanede çalışan ve henüz bir yıllık evli olan 24 yaşındaki İsa Kulaksız, doğalgaz bulunan evde yaktığı sobadan sızan karbonmonoksiz gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi. Bir yakınının cenazesinden dönüşte eşinin cesedini bulan 22 yaşındaki Leyla Kulaksız sinir krizi geçirdi. Olay, Kırıkkale Yenimahalle, 278`inci Sokak`ta bulunan 5 katlı binanın birinci katında meydana geldi. Sabah saatlerinde Kırıkkale`nin Keskin İlçesi`ne bağlı Ceritmüminli Köyü`nde toprağa verdiği amcasının cenazesinden dönen Leyla Kulaksız, evde olduğunu bildiği eşinin uzun süre zili çalmasına rağmen kapıyı açmaması üzerine endişelendi. Leyla Kulaksız, bunun üzerine komşularından yardım istedi. Komşularıyla birlikte balkon camından eve giren Leyla Kulaksız, bir yıllık eşi İsa Kulaksız`ın yerde yatan cansız bedeniyle karşılaştı.

 

Cesedi Eşi Buldu

Genç kadın, sinir krizi geçirdi ardından da bayıldı. Eve gelen 112 Acil Servis doktoru, yaptığı muayene sonucu İsa Kulaksız`ın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip öldüğünü tesbit etti. Sağlık ekibi Leyla Kulaksız`a da ambulansta müdahale etti. Cumhuriyet Savcısı`nın tesbitinden sonra İsa Kulaksız`ın cenazesi önce Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne, ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu`na kaldırıldı. Kulaksız çiftinin, evde doğalgaza bağlı bulanan kombi bulunmasına karşın, bunu kullanmadıkları, daha hesaplı olduğunu düşündükleri için soba kurdukları öğrenildi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli