Anahtar Kelimeler:

Siyaset Dersi Verdi

Siyaset Dersi Verdi

AK Parti`nin Türkiye genelinde başlattığı "Lider Ülke Türkiye" ana temalı Siyaset Akademisi eğitimleri kapsamında, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı`nın Kırıkkale`de ders verdiği bildirildi.

 

Mali Disiplin Önemli

Kalaycı, yazılı açıklamasında, yaklaşık 2 saat ders verdiğini ve derste, belediyecilik hakkındaki deneyimlerini aktardığını belirtti. Göreve geldiklerinde borçlu bir belediyeyi devraldıklarını ve öncelikli olarak ele aldıkları konunun Mali disiplin olduğunu ifade eden Kalaycı, şunları kaydetti:

 

Açıklamalar Yaptı

"Gelirleri artırıcı, giderleri azaltıcı olarak aldığımız tedbirler sonrasında çok şükür belediyemizin Mali tablosunu olumlu bir noktaya geldi. 2011 yılı bütçesini bir önceki yıla göre yüzde 26 artırırken, 2012 yılı bütçesindeki artışı ise yüzde 53 olarak gerçekleştirdik. İki yılda bütçemizdeki artış oranı yüzde 79`u buldu. 22 yıl sonra kendi ilçemizde ve kendi hizmet binamızda halkımıza hizmet verme imkanına kavuştuk. Gerek fiziki belediyecilik, gerekse sosyal ve kültürel belediyecilik alanlarında halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmet ve yatırımları yapmaya gayret ediyoruz."

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli