Anahtar Kelimeler:

Lise Öğrencilerine Tanıtım

Lise Öğrencilerine Tanıtım

 Okulun rehberlik servisi tarafından "Mesleki Rehberlik" çalışmaları kapsamında, 12. sınıf öğrencilerine bilinçli tercihte bulunmalarına yardımcı olunması kapsamında etkinlikler düzenleniyor.

Tanıtım Yapılıyor

Bu kapsamda bugüne kadar, İstanbul Teknik Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve Melikşah Üniversitesi`nden gelen temsilciler, okulun konferans salonunda üniversitelerinin tanıtımlarını gerçekleştirildi. Üniversite görevlileri tarafından yapılan tanıtımlarda üniversitelerin bölümleri, yurt ve barınma imkanları, burs imkanları, mezun öğrencilerin iş bulma yeterlilikleri, sağlık imkanları, sosyal faaliyetleri, ulaşım ve servis hizmetleri ve akademik personelleri hakkında bilgiler verildi.


Bilgiler Veriliyor

Kırıkkale Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Müdürü Mehmet Yeşilyurt, gençlerin hedeflerini her zaman yüksek tutmaları gerektiğini ifade ederek, "Hedeflerini yüksek tutan kişiler her zaman yüksek başarılar elde eder. İlimize özellikle okulumuza kadar gelerek gençlere hayallerindeki üniversitelerin imkanlarını sunan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. Kendilerini tanıtmak isteyen diğer tüm devlet, özel ve vakıf üniversitelerinin temsilcilerini okulumuza bekliyoruz. Gerçekten bu uygulama kapsamında okul rehberlik servisimiz `Mesleki Rehberlik` çalışmalarında hız alarak öğrencilerimizin ufuklarını genişletip hedeflerini büyütmede başarı sağlamıştır" dedi. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli