Anahtar Kelimeler:

Siyaset Akademisi

Siyaset Akademisi

 AK Parti Kırıkkale teşkilatı tarafından Siyaset Akademi programına Selçuk Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu

Siyaset Akademisi

Katılımcılara teoriler hakkında da bilgi aktaran Topcuoğlu, `Toplumda zıtlar bir arada yaşanacak ve yaşatılacak. Bir nesneye güzel demek için çirkini görmek, iyiliği anlamamız için kötülüğün olması gerekmektedir. Bu gibi zıt kavramları ortadan kaldırmaya çalışırsak hayat biter. Toplumda karşı fikirler çarpışırsa o zaman toplum gelişir. Toplumun aynı fikirlerden olması beklenirse, toplum geriler ` diye konuştu.

Çocuklara Model Olun

Türklerin Orta Asya`ya gelişinden itibaren Selçuklu ve Osmanlı Devletleri`nde ve Türkiye Cumhuriyeti`nin kuruluşundan bu yana yaşanan siyasi olayları detay örnekleriyle anlatan Topçuoğlu ailede kültürün çok önemli olduğunu söyledi. Topçuoğlu “Çocuklarınızı küçükken eğitmek iyi bir kültür aşılamak gerekir. Çocuk belli bir yaşa geldiği vakit kimliğini kendi alacaktır. Kimlik krizi kültürden gelir. Çocuklarınıza model olun” dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli