Anahtar Kelimeler:

Tarihi Kitap Oluyor

Tarihi Kitap Oluyor

 Keskin Kaymakamlığı ilçenin tarihini ve geçmişini anlatacak bir çalışma içine girdi. Bu amaçla bir kitap hazırlanacak. Bunun için malzeme temini çalışmasına başlandı ve bu konuda da kamuoyuna çağrı yapıldı

Kitap Yapılacak

Kaymakamlık’tan konuyla ilgili açıklama yapıldı ve açıklamada şu bilgilere yer verildi: Tarihiyle, kültürel birikimiyle, konaklarıyla, zengin sanatçı hazinesiyle ve tarih içerisinde gösterdiği fedakârlıklarla adından sürekli söz ettiren ilçemizle ilgili özgün siyah- beyaz fotoğrafların derlenmesi; bunların koruma altına alınması, yayınlanması ve çeşitli merkezlerde sergilenmesi amacıyla Kaymakamlığımız tarafından “MAZİDE KALAN ANILAR: BİR ZAMANLAR KESKİN” isimli bir kitap bastırılması planlanmaktadır.

Malzeme İçin Çağrı

Bu nedenle; manzara, bayram, tören, düğün, nişan, askerlik, karşılama, uğurlama, kutlama, vesikalık gibi her konudaki siyah- beyaz fotoğrafların, sahiplerine tekrar iade edilmek üzere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze teslim edilmesi, projenin başarısı açısından son derece önemlidir” denildi. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false