Anahtar Kelimeler:

Cenazesi Bulundu

Cenazesi Bulundu

  Kırıkkale`nin Sulakyurt ilçesindeki Hamzalı Hidroelektrik Santrali`nin sulama kanalına otomobiliyle düşen santralin İşletme Müdürü Ferit Özer`in cesedine ulaşıldı.

Kanala Düşmüştü

Ankara`daki evine gitmek üzere akşam saatlerinde 06 DH 2136 plakalı özel otomobiliyle santralden çıktıktan kısa bir süre sonra Çayoba köyü mevkisindeki 4.5 metre derinliğindeki sulama kanalına düşen Ferit Özer (51), cep telefonuyla santrali arayarak personelinden yardım istedi. Telefona çıkan personeline "Sulama kanalına uçtum, çabuk beni kurtarın" diyen Ferit Özer için çalışanlar seferber oldu. Jandarma ve polisten yardım isteyen santral çalışanları, kaymakamlığa da durumu bildirdi. 

Cesedine Ulaştı

Ankara ve Kırıkkale`den gelen dalgıçlar, gece kanala düştüğü yerden yaklaşık 1 kilometre uzakta otomobile ulaştı. Ancak arka camı kırık olan otomobilde Ferit Özer bulunamadı. Sabah saatlerinde ise dalgıçlar, otomobilin kanala uçtuğu noktadan 5 kilometre ilerde bulunan 17 metre derinliğindeki çökertme havuzunda Ferit Özer`in cansız bedenine ulaştı. Sulakyurt Devlet Hastanesi`ne getirilen Özer`in cesedinin, incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu`na sevk edildiği bildirildi. 


  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false