Anahtar Kelimeler:

Milletvekillerinin Aracı Zincirleme Kazaya Karıştı

Milletvekillerinin Aracı Zincirleme Kazaya Karıştı

Kırıkkale`de zincirleme trafik kazasına karışan AK Parti Kayseri Milletvekillerinden Yaşar Karayel başından yaralandı, İsmail Tamer ve Ahmet Öksüzkaya kazayı yara almadan atlattı.

Ankara`dan Kırıkkale yönüne giden Ahmet Karademir`in kullandığı otomobil, kayganlaşan zeminde kontrolden çıkarak bariyerlere, arkadan gelen tır da bu otomobile çarptı.  

Bu sırada, Ankara`dan Kayseri`ye gitmek için yola çıkan Milletvekili İsmail Tamer`in kullandığı otomobil de tıra, arkadan gelen Hüseyin Çiftçi idaresindeki akaryakıt tankeri de Tamer`in otomobiline çarptı. 

Tamer ile otomobilinde bulunan Milletvekili Ahmet Öksüzkaya kazayı yara almadan atlatırken, Milletvekili Yaşar Karayel başından yaralandı. 

Yaralanan Karayel ile sürücülerden Ahmet Karademir, Kırıkkale Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı. 
Milletvekili İsmail Tamer, AA muhabirine, ``Zincirleme trafik kazasına karıştık. Yol kaygandı. Yapacak bir şeyimiz de yoktu. Çok şükür kazayı ucuz atlattık. Milletvekilimiz Ahmet Öksüzkaya ve bende bir şey yok. Milletvekilimiz Yaşar Karayel`in alnında 2-3 santimetrelik kesik oluştu. Hastanede birkaç dikiş atılacak. Otomobilimde büyük oranda hasar oluştu, çok şükür bizde bir şey yok`` dedi. 

 

 

izlemex.tv



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false