Anahtar Kelimeler:

Dönmez Umreye Götürdü

Dönmez Umreye Götürdü

 Genel Başkanlığını Kırıkkaleli hemşerimiz, Bahşili eski Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’in yaptığı Mahalli İdareler Hizmet Derneği ile İpekçi Turizm iş birliğinde 7 belediye başkanı umre ziyaretine gitti…

Umre Ziyareti Yapıldı

MİHDER- İpekçi Turizm işbirliğiyle umre ziyaretini yapan belediye başkanları ilk umrelerini ifa ettiler. Mahalli İdareler Hizmet Derneği Genel Başkanı Mehmet Dönmez başkanlığında kutsal topraklara gelen 7 belediye başkanı, eşleriyle birlikte ilk umrelerini ifa ederken kutsal toprakların manevi hazzının tadını çıkardılar. Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmsaniye Düzenli Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Rize Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak ve Osmsniye Bahçe belediye başkanları eşleri ve yakınlarıyla birlikte 18 kişilik bir heyetle 7 günlük umre ibadet ziyaretine katıldı.

Herkes Memnun Kaldı

Ankara hava limanında girdikleri ihramda Kabe’yi tavaf eden, Safa ile Merve tepelerinde say vazifelerini yapan belediye başkanları, diğer ibadet ve ziyaretler ile umreyi tamamladılar. Belediye Başkanlarına MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez ve İpekçi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İpekçi eşlik etti. Mehmet Dönmez, “Belediye başkanlarımız ile birlikte umre yaptık. İpekçi Turizm desteği ile umre ziyareti gerçekleştirildi. İpekçi Turizm güzel bir organizasyonda bulundu. Hepimiz memnun kaldık” dedi. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false