Anahtar Kelimeler:

Bdp'lilere Sert Tepki Gösterdi...

Bdp

 Köksal’a Büyük Destek

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal dün Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptığı konuşmada, nevruz kutlamaları ile ilgili olarak soru önergesini cevapladı. 

Önergeyi Cevapladı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal dün Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptığı konuşmada, nevruz kutlamaları ile ilgili olarak soru önergesini cevapladı. BDP grup Başkan Vekili Hasip Kaplan ile tartışma yaşayan Köksal BDP’li vekillere tokat gibi cevaplar vererek Meclisten büyük alkış topladı.

Provakasyon Açıklaması

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal BDP’nin grup önerisi üzerine dün mecliste söz alarak bir konuşma yaptı. Köksal yaptığı konuşmada, BDP’lilerin nevruz kutlamaları başlamadan provokasyon yapmaya başladığını belirterek halkı galeyana getirdiğini ifade etti. Köksal, “BDP’liler polis engel çıkaracak diyerek, olayları baştan ateşlemişlerdir” ifadesinde bulundu.

Yaradılanı Severiz

Güvenlik güçlerinin yaptığı aramalarda binlerce patlayıcı binlerce Molotof bulunduğu ifade eden Oğuz Kağan Köksal, “Bu gösteriyor ki nevruz kutlamalarını eğlenerek değil, provoke ederek kutlanacağını gösteriyor. Böyle bayram kutlaması olur mu? Sizlere soruyorum. Biz yaradılanı Yaradan’dan ötürü severiz” diye konuştu.

Bağırıp Çağırmayın

Ahmet Türk’e yapılan yumruklu saldırıyı tabiî ki tasvip etmiyoruz diyen Köksal, “Ancak güvenlik güçlerimizin bu ülkeyi kucaklamasına kimse engel olamayacaktır. Nazlı bayrağımızı kimse göklerden indiremeyecektir” dedi. Köksal’ın konuşması sık sık BDP grup başkanvekili Hasip Kaplan tarafından kesildi.  

Konuşmasını Sürdürdü

Ancak bu sözleri kale almayan Köksal, konuşmasına devam etti. Köksal’ın ardından konuşmak için söz alan Kaplan Meclis Başkanı ile de bir tartışma yaşadı. Meclis Başkanı, Kaplan’ı, “Bağırıp çağırarak kimseye kokutamazsınız” diyerek uyardı. 



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli