Anahtar Kelimeler:

Annelik Kutsaldır

Annelik Kutsaldır

 Anneleri Unutmadılar

HAS Parti yöneticileri Anneler Günü dolayısıyla özel bir program hazırladı ve anneleri ziyaret ederek onların bu özel gününü kutladı…

Program Yaptılar

Halkın Sesi Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Firdevs Karapolat, Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir Yağlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sündüz Özkul, Kenan Sarıaydın, Gülşen Karapolat 13 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle huzurevi sakinlerini, kadın doğum hastanesinde doğum yapmış anneleri ve tarlada çalışan kadınları ziyaret ederek anneler gününü kutladılar.

Anneliği Anlattı

Anne kelimesinin ve “Anneler Günü”nün ayrı bir önem taşıdığını kaydeden Karapolat, “Tarihin her döneminde, Türk toplumlarında anneye verilen değer dünyaya örnek olmuştur. Özellikle Kurtuluş Savaşı yıllarında, düşmanla kıyasıya mücadele eden evlatlarının yanında can verip şehit düşen annelerimizin yazdığı tarih de bu anlamlı örneklerin her zaman canlı kalmasında etken olmuştur. Aynı zamanda yeniçağ savaş tarihinde, cephede mermi ıslanmasın diye bebeğinin battaniyesini mermilerin üzerine örten bir kadın, bir anne örneği göremezsiniz” dedi.

Kutlu Osun

Karapolat, “Cennet anaların ayakları altındadır” hadisinin önemini vurgulayarak, “Bizler, annelerimizi sadece bir günle hatırlayan değil, her günümüzü onların tecrübeleriyle ve hatıralarıyla yaşayan bir milletin çocuklarıyız. Bu yüzden annelerimize sadece bir günde değil her zaman sevgi gösterip, değer vermeliyiz” temennisinde bulundu. Anne hakkının çok kutsal olduğunu, annelerin daima baş tacı edilmesi gerektiğini belirten Karapolat, “Bizi dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi ve saygıyı öğreten annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Bütün annelere sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi. Haber Merkezi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false