Anahtar Kelimeler:

Kitap Okuyanlara Ödül Verildi

Kitap Okuyanlara Ödül Verildi

 Ödüller Verildi

Sulakyurt Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma Geliştirme birimi tarafından "Sulakyurt Okuyor" projesi kapsamında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Geniş Katılım Oldu

Sulakyurt Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma Geliştirme birimi tarafından "Sulakyurt Okuyor" projesi kapsamında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Belediye düğün salonunda düzenlenen ödül törenine Kaymakam Harun Kazez, Cumhuriyet Savcısı Belgizar Balban, İlçe Emniyet Amiri Bülent Ceritoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım, daire amirleri, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Bilgi Verdi

Kaymakam Kazez, yaptığı konuşmada, etkinliğin memnuniyet verici olduğunu belirterek, "İlçede bu yılki eğitim öğretim dönemini kitap okuma yarışması ile sonlandırmış olduk. Yarışmada bazı öğrencilerimiz ödül aldı. Ama burada asıl kazanç, günlük yaşantımızda kitap okuma alışkanlığını kazanmaktır. Bu kazanç ise en büyük ödüldür. Öğretmenlerimiz kitap okumayı hayat boyu sürekli teşvik ederek, öğrencilerine aşılamalıdır" dedi.

Kitap Okudular

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım ise lise düzeyinde olanlar Türk ve dünya klasikleri ile günümüz edebiyatından seçme 15 kitap, ilköğretim düzeyinde olanların ise 100 Temel Eser ile dünya klasiklerinden 20 kitap okuduğunu kaydetti. Yarışma sonuçlarına göre dereceye giren öğrencilere diz üstü bilgisayar, bisiklet, dijital fotoğraf makinesi, altın ve çeşitli hediyeler verildi. Haber Merkezi



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli