Anahtar Kelimeler:

29 Kilo Esrar Ele Geçirildi

29 Kilo Esrar Ele Geçirildi

 Kırıkkale`de, İstanbul`a giden bir kamyon ile bir yolcu otobüsünde yapılan aramada 29 kilo esrar ve 50 kilo kaçak çay ele geçirildi. Uyuşturucuyu İstanbul`a götüren 3 kişi ise tutuklandı.

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Kırıkkale- Samsun çevre yolunda yaptıkları kontroller sırasında Diyarbakır`dan İstanbul`a giden bir kamyonda esrar ele geçirdi. Uyuşturucu bulmak için eğitilen köpek `Leydi`nin de katıldığı aramada kamyonun çeşitli bölümlerine saklanmış 25 kilo esrar ele geçirildi. Kamyondaki aramalarda ayrıca 50 kilo da kaçak çay ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 18 yaşındaki V.S. ve Diyarbakır`da yakalanan 25 yaşındaki A.Ç., sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

2 Bin Paket Kaçak Sigara

Güneydoğu`dan gelip İstanbul`a giden bir yolcu otobüsünde Kırıkkale’de yapılan aramada 4 kilo toz esrar ele geçirildi. Olay ile ilgili gözaltına alınan 59 yaşındaki N.E. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kırıkkale- Ankara, Kayseri ve Samsun Karayolu`nda da ekipler yaptıkları kontrollerde bir tır`da 33 bin litre kaçak akaryakıt ile başka bir araçta ise 2 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Her iki kaçakçılık olayıyla ilgili olarak A.H.D. ve A.E. adlı şüpheliler gözaltına alındı. 



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli