Anahtar Kelimeler:

GÜNER Görevine Başladı

GÜNER Görevine Başladı

 Tunceli`ye atanan Vali Hakan Yusuf Güner, görevine başladı.

Tunceli’de

Tunceli`ye atanan Vali Hakan Yusuf Güner, bugün görevine başladı. Güner, "Hizmetlerin en yücesi olan halka hizmet etmek için ve bu anlayışla, Tunceli halkımıza sevgi, muhabbet ile kucağımızı açacağız. Tunceliler ile aynı vatanın topraklarında bir ve bütün olarak kucaklaşacağız" dedi.

Başkan’da Katıldı

Son Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale`den Tunceli Valiliği`ne atanan Yusuf Hakan Güner, Ramazan Bayramı`nın ilk günü geldiği kentte bugün valilik makamına gelişinde törenle karşılandı. Karşılamada Tunceli Belediye Başkanı Bdp`li Edibe Şahin ile kamu müdür ve yöneticileri hazır bulundu. Makamına geçen Vali Güner, burada Başkan Edibe Şahin, emniyet müdürü ve kentte görev yapan komutanlarla bir süre görüştü.

Açıklama Yaptı

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Güner, kente hizmet için geldiğini belirterek, halka sevgiyle yaklaşarak, birlik ve bütünlük içinde çalışacaklarını söyledi. Güner, "Hizmetlerin en yücesi olan halka hizmet etmek için ve bu anlayışla, Tunceli halkımıza sevgi, muhabbet ile kucağımızı açacağız. Tunceliler ile aynı vatanın topraklarında bir ve bütün olarak kucaklaşacağız. Herkese hizmet sunmak, herkesin hizmetlerini görmek, var olan ihtiyaçları görmek, tespit etmek ve gerekli hizmetleri zamanında ve yerinde yapmak için büyük bir caba içine gireceğiz.

Hizmet İçin Varız

Bizler hizmet için varız, halkımızla bir ve bütün olmak için varız. Bizim felsefemiz, hep birlikte, bütünlük içinde Tunceli halkına faydalı olmak ve hizmet getirmek olacak. Yakın zamanda ne tür hizmetler getirebiliriz diye çalışmalara başlayacağız" dedi. Vali Güner, daha sonra daire müdürlerinden Tunceli hakkında brifing aldı. 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false