Anahtar Kelimeler:

Vali İlçeleri Geziyor

Vali İlçeleri Geziyor

 Vali Ali Kolat, Kırıkkale’de kamu kurumlarını ziyaret ve incelemelerine devam ediyor. Hemen hemen her gün gezisini sürdüren Kolat, birim müdürlerinden de bilgi alıyor.

 

En İyi Hizmeti Sunacağız

Vali Kolat ve beraberindeki heyet, İl Afetler Müdürlüğü’ne, İl Müftülüğü’ne, İş-Kur İl Müdürlüğü’ne, Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü’ne ve son olarak Yahşihan ilçesini ziyaret etti. Burada yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler Alan Vali Kolat, birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale’ye en iyi hizmeti sunacaklarını dile getirdi. Vali Ali Kolat, ziyaretler kapsamında ilk olarak İl Afet Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Burada idari personel ile bir araya gelen Kolat, acil afet araçları ve ekipmanlar hakkında İl Afet Müdür Yardımcısı Erdoğan Evci’den bilgiler aldı.

 

Hız Kesmeden Devam Ediyor

İl Müftüsü Bekir Gerek ve müftülük personeli ile bir araya gelen Vali Kolat, yapım çalışmaları devam eden Nur Camii hakkında bilgiler aldı. Nur Camii’nin tamamlanması durumunda hazırlanan brifing raporu hakkında Kolat’a bilgiler veren Müftü Bekir Gerek, Kırıkkale genelinde çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Kırıkkale’de büyük bir cami inşaatı çalışmalarının olduğunu vurgulayan Vali Kolat, din hizmetlerinin hayra yönelik hizmetler olduğunu dile getirdi.

 

Bilgi Aldı

Nur Camii’nin Kırıkkale için büyük bir kazanım olacağını vurgulayan Kolat, Kırıkkale’nin her alanda en iyi hizmetleri alacağını dile getirdi. Vali Kolat ve beraberindeki heyet daha sonra İş-Kur Müdürü Nazım Ulu ve personeller ile bir araya geldi. Yeni yerine taşınan İş-Kur binasını inceleyen Kolat, İş-Kur İl Müdürü Nazım Ulu’dan bina hakkında bilgiler aldı. Vali Kolat ayrıca Keskin ilçesi, Keskin OSB ve Hasandede beldesini de ziyaret etti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli