Anahtar Kelimeler:

Denetim Yapıldı

Denetim Yapıldı

 Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürü Fatih Tuncay bir basın toplantısı yaparak okulların açılmasıyla birlikte servis denetimlerinin arttırıldığını ve kurallara uymayan servis araçlarına cezai işlem gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Kontroller Gerçekleştiriyoruz

Zabıta Müdürü Fatih Tuncay yaptığı açıklamada, “Servis denetimleri ile ilgili çok sayıda şikayet gelmesi üzerine yapılan çalışmalar ile şikayetlerin önü kesilecektir. Kırıkkale’de servis sayısı 348. Biz Zabıta Müdürlüğü olarak gerekli çalışmaları istasyonlarımızda gerçekleştiriyoruz. Servis araçlarının hepsini kontrol ediyoruz. Bu kontrollerde birçok minibüs sürücüsüne cezai işlem uygulandı. Zaman zaman trafikte de kontroller gerçekleştiriyoruz” ifadesinde bulundu.

Trafikten Men Edilecek

Servis araçlarının önemi çocuklarımızı, gençlerimizi taşıdığı için çok önemlidir diyen Zabıta Müdürü Tuncay, “Bu denetimleri Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak gerçekleştiriyoruz. Belediye ruhsatı olmayan servisler korsan sayılacak ve trafikten men edilecek” şeklinde konuştu. Bayramdan sonra muayene istasyonunun yeni yeri yeni Pazar Karşıyaka Cumhuriyet Lisesi yanında olacağı da açıklandı. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli