Anahtar Kelimeler:

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, hafta sonu yapılacak olan büyük kongre öncesi parti binasında açıklamalarda bulundu ve AK Parti’nin yeni bir vizyon ortaya koyacağını söyledi…

BASIN TOPLANTISI YAPTI

Nöbetçi vekil olarak Kırıkkale’ye gelen ve partide basın mensuplarına açıklama yapan Ramazan Can, hafta sonu yapılacak olan büyük kurultay hakkında bilgi verdi. Ramazan Can, “Kurultay için hazırlıklar sürüyor. Bu kurultay bizim için çok önemli. Burada AK Parti’nin yeni vizyonu ortaya konulacak” dedi. Can, “Türkiye büyük bir devlet. AK Parti ile daha da büyüdü ve büyüyor. Büyük kurultayda yeni bir vizyon ortaya konacak.

HERKES KATILACAK

Kurultaya çok büyük katılım bekliyoruz. Eski milletvekilleri, belediye başkanları ve aday adayları da çağırıldı. Tek tek arandılar. Herkesi bu kurultaya bekliyoruz.Partimizi eleştirenleri de… Büyük bir birliktelik sağlayacağız. Partiye katılımlar ile zaten bunu sağlıyoruz. Kapımız herkese açık” dedi. İl Başkanı Mehmet Demir’de katılımlar konusunda bilgi verdi ve AK Parti kapısının herkese açık olduğunu belirtti.

YENİ BİR VİZYON

Can, “AK Parti 10 yıldır büyük hizmetler yaptı. Şimdi 2023 vizyonumuz var. O tarihe kadar da yapacak çok şeyimiz var. Türkiye’de AK Parti ile bir devrim yaşandı. Kurultayda bu anlatılacak ve bunun devamı konusunda bilgiler verilecek. Başbakanımız konuşma metni için bizzat kendisi çalışıyor. Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay bununla ilgileniyor. Güç Birliği toplantısı yapılacaktı bu hafta. Kurultay nedeniyle erteledik” dedi.

NE GÖRÜŞÜLDÜĞÜNÜ BİLEMEM!

Gazetecilerin Oslo görüşmeleri ve terör konusundaki sorusunu yanıtlayan Ramazan Can, “Terör bir sıkıntı. Allah belalarını versinler, her gün yeni bir saldırı haberi okuyoruz. Buna tepkimiz büyük. Oslo görüşmeleri konusunda neler oldu bilemem. Bilsem de söyleyemem. Ancak şunu belirteyim ki, devlet adına yapılıyor bu görüşmeler. Hükümet de devletin bir organı. Devletin işi bu” dedi.

BELDELERİN DURUMU NE OLACAK?

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, beldelerin ve muhtarlıkların durumu konusunda açıklamada bulundu. Ramazan Can, “Nüfusu 2 binin altında olan beldelerin kapanması söz konusu. Bu konuda görüşmeler sürüyor. Ne olacağını tam olarak bilmiyoruz” dedi. Can ayrıca, muhtarlıklar konusunda da açıklamada bulunarak, “Muhtarlıklar için de yeni bir çalışma yapılıyor. Büyük, orta ve küçük köy muhtarlıkları oluşturuluyor. Bütçeleri ve meclisleri olacak. Köylerde özel idareye, şehirlerde belediyelere bağlı olarak çalışacaklar” diye konuştu. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli