Anahtar Kelimeler:

EEEEE… YETER ARTIK!

EEEEE… YETER ARTIK!

 Kırıkkale’de esnaflar ve vatandaşlar şehirde üç ayrı sorundan şikayetçi…

 

ÖNEMLİ BİR KONU

Kırıkkale’nin şehir merkezinde üz büyük soruna bir türlü çözüm bulunamıyor. Vatandaşlar ve esnaflar üç ayrı konudan yana dertli. Bu üç konuda özellikle Zabıta’nın yetersiz kaldığı veya etkisiz olduğu gözleniyor. Zabıtaya yönelik tepkiler de artıyor. Şikayet edilen konuların başında kaldırım işgali geliyor. Eskiden dar olan ve kaldırım işgali nedeniyle vatandaşın yürümekte zorlandığı kaldırımlar şimdi genişledi. Ama yine yürüyemiyor vatandaş. Çünkü esnaf yine aynı durumda. Esnaflar ve vatandaşlar Zabıta’ya kızıyor.

 

DİĞER İKİ KONU

Bir diğer konu şehirdeki dilenciler. Bir türlü engellenemiyor. Vatandaşlar ve esnaflar bu konuda da şikayetçiler. Bu konuda da Zabıta’nın eksikliği hissediliyor. Son konu ise işportacılar. Zabıta’nın gözünün içine baka baka, hatta Zabıta binası önünde tezgah açıyorlar. Kimi işportacılar ise tezgahı Zabıta binası önüne çekiyor ve mesai saatinin bitmesini bekliyor. Mesai saati bitince tezgah açıyorlar. Bunu da Zabıtalar gördüğü halde bir şey yapmıyor. Buda haliyle vatandaşın ve esnafın tepkisini çekiyor.

 

ETKİSİ BİLE YOK!

Vatandaşlar bu üç konuda da gerekli çalışmanın yapılmasını istiyorlar. Zabıta’ya dikkat çekiliyor çünkü önlem alması gereken yetkili merci Zabıta, ancak onların etkisizliği dikkat çekiyor.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false