Anahtar Kelimeler:

PTT 172 Yaşında

PTT 172 Yaşında

 Kırıkkale Valisi ve beraberindeki İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, PTT Kırıkkale Şube Müdürü Yüksel Özel`i ziyaret etti.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve beraberindeki İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, PTT Kırıkkale Şube Müdürü Yüksel Özel`i ziyaret ederek, PTT`nin 172. kuruluş yıl dönümünü kutladılar. Vali Kolat, burada yaptığı konuşmada, PTT`nin 1840 yılından bu yana halka hizmet verdiğini belirterek, PTT`nin yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Vali Kolat, günün anısına Van Valisi Münir Karaloğlu`na Kurban Bayramı tebrik kartı yazdı. Vali Kolat, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Sizin ve şahsınızda Van halkının Kurban Bayramı`nı tebrik eder, bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesi dileğiyle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım. Ali Kolat Kırıkkale Valisi." PTT Kırıkkale şubesinde 172. yıl dönümü sebebi ile 172. sıra fişi alan vatandaşa hediye verildi. 172. sıra numarası alan kişi işlemini yapmak için gişeye Kırıkkale Valisi Kolat tarafından, 172. yılın anısına çeşitli hediyeler verildi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false