Anahtar Kelimeler:

Bayramlaşmaya Katıldı

Bayramlaşmaya Katıldı

 Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Türkiye`nin her geçen gün güçlenip büyüyerek yoluna devam ettiğini belirtirken, "Kıskançlıklar var, Türkiye`nin parlamasından rahatsız olan bazı devletler, kesimler var, onları biliyoruz" dedi.

Bayramlaşmaya Katıldı

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Türkiye`nin her geçen gün güçlenip büyüyerek yoluna devam ettiğini belirtirken, "Kıskançlıklar var, Türkiye`nin parlamasından rahatsız olan bazı devletler, kesimler var, onları biliyoruz" dedi. Atalay, Kırıkkale`de partisinin il ve belediye başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşma törenine Ak Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir ile çok sayıda partili katıldı. Ak Parti il binasında açıklamada bulunan Atalay, "Ülkemizde bayramlarımızın huzur içinde kutlanması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Şu anda bayramı yeterince huzurlu kutlayamayan Suriyeli kardeşlerimiz, göçmenler var. Şu anda bugün itibarıyla 105 bin Suriyeli göçmen var. Bunlar kimi yakınlarını kaybetmiş, meşakkat ve zorluklar içinde gelmiş Türkiye`de misafir ettiğimiz kardeşlerimiz. Bunların da bu bayramda kendi büyük acılarını hissetmemeleri için elimizden geleni yaptık. Hem çocukları için Bayram hediyeleri, giyecekler, hem de valilerimiz kamplarda kendilerini ziyaret ettiler" dedi.

Gündem Açıklaması

`Ak Parti mutfağının` çok bereketli olduğunu anlatan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "O mutfakta çok çalışılır, ancak bunların çoğu görünmez. O mutfak da rol alanlardan birisi olarak söylüyorum. Bizim starejimiz, planlarımız günü birlik siyasetle izah edilecek şeyler değildir. Türkiye büyüyerek yoluna devam ediyor. Her gün biraz daha güçlenerek, her gün biraz daha büyüyerek yoluna devam ediyor. Kıskançlıklar var. Türkiye`nin parlamasından rahatsız olanlar var. Bazı devletler, bazı kesimler var. Onları da biliyoruz. Ama biz millet olarak, devlet olarak parti olarak 10 yıl öncesine göre sorunları azaltmış, birlik ve bütünlüğünü daha sağlamış bir yapıdan yolumuza ve çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. Atalay, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz`ı da makamında ziyaret edip, çalışanlarla bayramlaştı. Başkan Korkmaz Atalay kısa bir brifing verdi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false