Anahtar Kelimeler:

Türkiye Tarihinin En Zor Günlerini Yaşıyor

Türkiye Tarihinin En  Zor Günlerini Yaşıyor

 Vurgun’dan Değerlendirme

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun yaptığı yazılı basın açıklamasında Türkiye ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu…

Açıklamada Bulundu

Vurgun, “Türkiye tarihinin en zor günlerini yaşıyor” dedi ve Türkiye ekonomisinin adeta oksijen çadırına alındığını ve suni solunuma bağlanmış hasta durumuna getirildiğini ileri sürdü.  AK Parti Hükümetini ise bütün işini gücünü bırakıp süslü sözlerle günü kurtarmaya çalıştığını söyleyen Vurgun, “Hükümet işi ve günü kurtarmak adına bilinen usulleri kullanarak satıyor borçlanıyor. İlave vergiler koyuyor veya zam yapıyor  bu yöntem iflas etmiş eski hükümetlerin yöntemidir” dedi.

Gençliğimiz Çöküyor

Vurgun, “Milli ve manevi tahribatlar aynı sistem içerisinde asimetrik olarak ve bildik yöntemleri kullanarak her geçen gün artıyor. Toplumun temeli aile ve toplumun geleceği gençlik göz göre göre çöküyor. Alkol ve uyuşturucu bataklığına sürükleniyor. Milli ve manevi değerlerinden uzaklaştırılıyor.

Zor Günler Yaşanıyor

Dış politikada ise en vahim noktaya geldik İslam coğrafyası belli gayelerle yeniden kurtlar sofrasında parçalanırken Türkiye sırtlanların kontrolünde yapa yanlız ve çaresiz bırakılıyor. Bu vahim tablolar ise demokrasi, insan hakları, cumhuriyet, kalkınma gibi kulağa hoş gelen zırhlarla kamufle edilerek kokuşmuş bozuk düzen kapitalizme yem ediliyor. Türkiye ise bu güne kadar hiç olmadığı kadar en zor günlerini yaşıyor” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false