Anahtar Kelimeler:

Güzel Yardım

Güzel Yardım

  

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Ana Bilim Dalı öğrencileri yaptıkları "Okullara Ecza Dolabı" projesi kapsamında Ahılı Köyü Orta Öğretim Okuluna ecza dolabı hediye ettiler

Dolap Hediye Ettiler

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında "Okullara Ecza Dolabı" isimli proje çalışması başlattı. Yrd. Doç.Dr. Mesiha Tosunoğlu ile öğrencileri Şefika Şentürk, Nur Uğurlu, Elif Nohut, Merve Arslan, Gamze Zencirli, Mehtap Kınalı, Elif Ergül, Betül Memiş, Beyhan İçeren ve Hasan Figen`in yürüttüğü proje kapsamında Ahılı Köyü Orta Okuluna 1 adet ecza dolabı hediye edildi.

Teşekkür Edildi

Ecza dolabını okul idaresine teslim eden Tosunoğlu ve beraberindeki öğrenciler, proje içeriği ile ilgili bir de sunum yaptılar. Proje sahiplerine teşekkür eden Okul Müdürü Sami Yanık ise, "Topluma faydalı böyle projelerin öğrencilerimizin bilinçlenmesinde çok büyük faydalar sağlayacağını belirtmek istiyorum. Projeyi hazırlayan ve hayata geçiren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli