Anahtar Kelimeler:

Keskin'de Renkli Anlar

Keskin

 Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılmak amacıyla Keskin ilçesine giden Vali Kolat, ziyareti sırasında ilçede yer alan Emniyet Müdürlüğü ve tarihi Taş Mektebi de gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Emniyet Müdürlüğünü Denetledi

İlçedeki ziyareti kapsamında öncelikli olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası’nı ziyaret eden Vali Kolat, burada İlçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman ile görüşerek denetlemelerde bulundu. Emniyet Müdürlüğü binasının hemen hemen her  birimini gezen Kolat, nezarethaneye de inerek buradaki standartlar hakkında bilgiler aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ilgili değerlendirmeleri alan Kolat, özellikle nezarethaneler konusunda Avrupa Standartlarına uygun olarak geliştirildiğini, ilimizde bu konuda ciddi sorunlar yaşanmadığını söyledi.

Türküler Söylediler

İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Keskin İlçesi’nde oldukça köklü bir tarihe sahip Taş Mektep olarak bilinen kültürel etkinliklerin gerçekleştirildiği binayı ziyaret eden Kolat burada türküler eşliğinde karşılandı. Keskin Belediye Başkanı ve Keskin İlçesi Kaymakamı’nın da eşlik ettiği ziyaret sonrası konuşan Kolat, böyle tarihi bir mekânın restore edilerek kullanılmaya başlanmasının kültürel açıdan oldukça önemli olduğuna değindi. Ayrıca Kolat, bu tür yerlerin korunmasının bölgenin kültürüne önemli hizmet sağlayacağını da sözlerine ekledi. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false