Anahtar Kelimeler:

Birlikte Ziyaret Ettiler

Birlikte Ziyaret Ettiler

 Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz, yılbaşı gecesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, geceyi itfaiyecilerle kutladılar…

Ziyarette Bulundular

Yılbaşı gecesi nöbette olan itfaiyecilerin özel iki konuğu vardı. Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, geceyi onlarla geçirdiler. İkili İtfaiye Müdürlüğü birimlerini gezdi ve itfaiyecilerden bilgiler aldı. Kapıda personel tarafından karşılanan Vali Kolat ve Başkan Korkmaz, itfaiyecilerle uzun süre sohbet etti.

Önemli Bir Birim

İtfaiyeciliğin çok önemli bir meslek olduğunu söyleyen Vali Kolat, “Sizler çok önemli bir meslek icra ediyorsunuz. İtfaiyeciliğin hayatımızda çok önemli bir yeri vardır” dedi. Belediye Başkanı Veli Korkmaz’da İtfaiye Müdürlüğü’nü geliştirmek ve teknik anlamda donanımlı hale getirmek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Donanımlı Hale Geldi

Araçları inceleyen ve donanımları bakımından bilgi alan Vali Kolat ve Başkan Korkmaz, bazı araçları da test ettiler. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün eskiye göre çok daha donanımlı ve tecrübeli hale geldiği açıklandı. Müdürlüğün sadece yangınlara değil, kazalara ve kurtarma olaylarına da müdahale ettiği bildirildi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false