Anahtar Kelimeler:

Bahçeli ile görüştüler

Bahçeli ile görüştüler

 

MHP ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı tarafından Genel Merkeze ziyaretler gerçekleştirildi. Başta Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere genel başkan yardımcılarına yapılan ziyarette Kırıkkale teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler veren  heyet, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde de üç hilalin Kırıkkale`de tekrar dalgalanması için gerekli tüm çabayı gösterecekleri belirttiler

Genel merkez ziyareti

MHP Kırıkkale İl Teşkilatı`ndan Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli`ye ziyaret. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, İl İkinci Başkanı Yavuz Kuzucu ve ilçe başkanlarından oluşan heyet ilk olarak Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli`yi ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette Genel başkan Bahçeli,  2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere hazırlıkların startının 1 Ocak 2013 itibarı genel merkezde oluşturulan, çalışma komisyonunun il ve ilçelerde araştırmalara ve çalışmalara başlamasıyla verildiğini söyledi. Araştırmalar neticesinde ve ayrıca teşkilatların görüşleri alınarak, teşkilatlarla uyum içerisinde çalışacak kişilerden aday tespitlerinin yapılacağını ve bu doğrultuda bir seçim sürecini geçireceklerini söyledi.

Görüşmeler yapıldı

Kırıkkale teşkilatının çalışmaları hakkında İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer hakkında ilgi alan Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli, Kırıkkale`nin kendisi için önemli bir il olduğunu ve önümüzde yıl yapılacak olan yerel seçimlerde Kırıkkale`yi istediğini belirtti. Kırıkkale heyeti ise yapılacak olan yerel seçimlerde inşallah tekrar üç hilalin Kırıkkale`de dalgalanacağını ve bunun için var güçleriyle çalışacaklarını belirttiler. Gerekirse adayların tanıtımına bizzat geleceğini ifade eden Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli, kurulduğu günden bu güne kadar ülkesinin ve milletinin menfaati için çalışan Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül verenlerin bu dönem daha sıkı bir çalışma içinde olması gerektiğini belirtti.

Terörle mücadele

İktidar partisinin ülkeyi bölmek ve parçalamak adına yaptığı çalışmaları halk ile paylaşmamız noktasında teşkilatlara büyük görevler düştüğünü ifade eden Genel Başkan Dr. Bahçeli, Terörle mücadelenin müzakereye dönüştüğünü bu dönemde milletimizin Milliyetçi Hareket Partisi’ne ilgisinin teveccühünün arttığını ve bu artışın seçimlere de Milliyetçi Hareket Partisi’ne büyük oranda yansıyacağını belirterek `Ülkemiz ve milletimiz için kapı kapı dolaşmamız gerekiyor. Ülkenin bekası için Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir zorluktan yılmaz ve yılmayacaktadır` dedi. 

Diğer ziyaretler

Genel Başkan Dr. Bahçeliye yapılan ziyaretin ardından Kırıkkale heyeti, Teşkilat İşlerinde Sorumlu Genel Başkan Yarımcısı Şefkat Çetin, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya ile Genel Sekreter İsmet Büyükataman’ı  ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false