Anahtar Kelimeler:

Yahşihan'da Coşkulu Kutlama

Yahşihan

 Kutlama Yapıldı

Yahşihan Belediyesi tarafından düzenlenen Kadınlar Günü kutlamasına yüzlerce kadın katıldı. Kutlamaya gelen kadınlar salona sığmadı. Türküler söylendi, oyunlar oynandı, halaylar çekildi. Kadınlar kendi günlerini büyük coşkuyla kutladı.

Geniş Katılım Oldu

Yahşihan Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlediği ve geleneksel hale gelen kutlama organizasyonunu bu yılda yaptı. Yüksek İhtisas Hastanesi yanındaki Çiçek Düğün Salonuna kutlamaya gelen kadınlar sığmadı. Bin 300’ü aşkın kadının katıldığı kutlama organizasyonunda salonda adım atılacak yer kalmadı. 7’den 70’e Yahşihanlı kadınlar, kendi günlerini büyük bir coşkuyla kutladı.

Kutlama Yapıldı

Canlı Müzik eşliğinde türküler söyleyen, oyunlar oynayan ve halaylar çeken kadınların coşkusu görülmeye değerdi. Programın ortalarına doğru salona gelen ve Kadınlar Günü’nü kutlayan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “Kadınlar bizim baş tacımızdır” diye başladığı konuşmasında, “Öncelikle anneme teşekkür ediyorum. Bana böyle kardeşler verdiği için” diyerek kız kardeşlerinin yanına gelmesini istedi. Eşi, kız kardeşleri, Ak Parti Kadın Kolları başkan ve üyeleri ile birlikte objektiflerin karşısına geçerek konuşmasını sürdüren Sungur şunları söyledi:

Sungur’dan Kutlama

“Onları yalnızca bu günde değil, her gün hatırlamamız gerekiyor. Bizi dünyaya getiren analarımız ve hayat boyu bize eş olan kadınların bizler üzerindeki emekleri asla inkar edilemez. O yüzden kadınlar bizim baş tacımızdır. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Burada bu coşkulu ve mutlu ortamı görünce bizlerde çok mutlu oluyoruz.”

Eşine Hediye Verildi

Sungur konuşmasının ardından salondan ayrıldı. Programa katılan bütün kadınlarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Sungur’un eşi Kezban Sungur’a Yahşihan Cemil İpekçi Moda Evi’ndeki kadınlara verdiği destekten dolayı hediye verildi. Program kadınların eğlencesi ile devam etti. Kadınlar saatlerce gönüllerince eğlenerek, kendi günlerini kutladılar.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false