Anahtar Kelimeler:

Ankara Milletvekili Şahin Kaza Yaptı

Ankara Milletvekili Şahin Kaza Yaptı

 Ucuz Atlattı…

Kırıkkale-Kayseri Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, kaza yaptı.

Bariyerlere Çarptı

Kırıkkale`nin Keskin ilçesi girişinde meydana gelen kazada milletvekili Şahin ve şoförü Mustafa Özalp hafif şekilde yaralandı. Kayseri`de bir cenaze törenine katılmak için Ankara`dan Kayseri`ye giden Özalp`in kullandığı 06 DP 4035 plakalı milletvekili aracı, kilometre 20`de yerin yağışlı olması sebebiyle bariyerlere çarptı. Çarpma sonucunda milletvekili ve şoförü Keskin Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Filmleri çekilen Şahin`in durumunun iyi olduğu, Özalp`in ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırıldığı belirtildi.

Başkanlar Ziyaret Etti

Milletvekili Şahin`in yaralandığını duyan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı, Kaymakamı Niyazi Ulugölge ve partililer, milletvekili ile şoförünü ziyaret etti. Fatih Şahin Ankara`ya dönerken, şoförü ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`nde müşahede altında tutuluyor. Yerin yağışlı olmasından dolayı kaza yaptıklarını açıklayan milletvekili Fatih Şahin, kazayı ucuz atlattıklarını belirterek, kaza sonrasın kendinsin yardımına koşanlara teşekkür etti.

Yakından İlgilendiler

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Keskin İlçesi`ne giderek Milletvekili Fatih Şahin`e `Geçmiş olsun` dileğinde bulundu. Başkan Korkmaz ile birilkte Keskin İlçe Emniyet Müdürlüğü`nde Kaymakam Niyazi Ulugölge, İlçe Belediye Başkanı Bayram Sakallı ve ilçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman milletvekili Şahin ile yakından ilgilendi. Milletvekili Şahin yaptığı açıklamada, "Kayseri`nin Bünyan İlçesi`nde ilçe başkanımızın bir yakının cenazesine gidiyordum. Kaza meydana geldi. Allah korudu, bariyerlere çarparak durabildik. Çok şukur iyi sayılırım" dedi.

Korkmaz’la Törene Katıldı

Milletvekili Fatih Şahin hastaneden taburcu olduktan sonra Belediye Başkanı Veli Korkmaz ile birlikte geldiği Kırıkkale`nin Cumhuriyet Meydanı`nda `Kutlu Doğum Haftası` nedeniyle düzenlenen kermese katıldı. Vali Ali Kolat ve yetkililer tarafından `Geçmiş olsun` dileklerinde bulunulan Milletvekili Şahin, "Rabbim Peygamber efendimizin yolundan ayırmamayı nasip etsin. Hayat yaşamaya değer" dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli