Anahtar Kelimeler:

Otobüsle kamyon çapıştı

  Otobüsle kamyon çapıştı

 

 
Bir kişi yanarak öldü
 
Kırıkkale’de meydana gelen otobüsle kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi yanarak ölürken 1 kişi de yaralandı.
 
Otobüs sürücüsü yanarak can verdi
Alınan bilgiye olay, Kırıkkale-Kayseri karayolu 44. kilometrede meydana geldi. Ankara istikametine giden henüz sürücüsü belirlenemeyen 34 HH 1452 plakalı tur otobüsü olduğu belirtilen otobüs, yolun sağında arıza nedeniyle duran Tunahan Karaca (27) idaresindeki 01 BRZ 40 plakalı tıbbi malzeme yüklü kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs ve kamyon çıkan yangında tamamen yanarak kül oldu. Kazada sürücü koltuğunda sıkışmış olan ve henüz kimliği belirlenemeyen otobüs sürücüsü yanarak can verdi. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralı kamyon sürücüsüne ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulans içinde müdahale edildi.
 
Yangının söndürülmesi tamamlandı 
Olay yerine gelen Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Gece 01:30 sularında olay yerine gelen ekiplerimiz bir arıza nedeniyle sağ şeritte bir kamyona bir otobüsün arkadan çarpmak suretiyle her iki aracın da yandığı bilgisini verdi. Olay yerine itfaiye ve ambulans sevki yapılmıştır. Olay yerine geldiğimizde muhtemelen bir tur otobüsü görgü şahitlerinin de ilk verdiği bilgilere göre. İçinde 1 veya 2 vatandaşımız var sıkışmış durumda. Yangının söndürülmesi tamamlandı.”
 
Geniş çaplı soruşturma başlattı
Olay yerindeki yangına Kırıkkale ve Keskin İtfaiyesi tarafından müdahale edildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ise otobüsün içinde, yanan eşyalar arasında ve çevrede dakikalarca sürücünün dışında ölü ve yaralı olma ihtimaline karşı detaylı arama yaptı. Kaza nedeniyle Kırıkkale Kayseri karayolu gece yarısından sabah saatlerine kadar trafiğe kapatılarak kaza ile ilgili çalışma yapıldı. Meydana gelen kaza ile ilgili olarak güvenlik güçleri geniş çaplı soruşturma başlattı.
 


  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli