Anahtar Kelimeler:

Okullarda Renkli Kutlama

Okullarda Renkli Kutlama

 Okullarda Kutlama Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kırıkkale’deki tüm okullarda düzenlenen törenlerle renkli bir şekilde kutlandı. Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu’nda da kutlama yapıldı.

Okulda Program Yapıldı

Okul bahçesinde gerçekleştirilen kutlamalara ilgi ve katılım yüksek oldu. Mahalle sakinleri ve öğrenci velileri çocukların gösterilerini keyifle izlediler. Saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu ve her sınıftan seçilen öğrenciler gösterilerde bulundu. Okul Müdürü Ahmet Koç, “Ulu önder Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği bu güzel bayramı hep birlikte kutluyoruz. Geleceğin büyükleri olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içindeyiz. Bu güzel gününüz kutlu olsun” dedi.

Renkli Görüntüler Yaşandı

Konuşmanın ardından ana sınıfı öğrencilerinin gösterisi ile başlayan program, diğer sınıf öğrencilerinin müzikli dansları, gösterileri ve skeçleri ile devam etti. Programın sonunda öğrencilerin yarışmaları oldu. Yarışmalarda dereceye giren öğrencileri çeşitli hediyeler verildi. Renkli görüntülerin yaşandığı programı öğrenci velileri ve mahalle sakinleri heyecan içinde izlediler. Veliler çocuklarının resimlerini çekerken, okul yönetimine bu güzel program için teşekkür edildi. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false