Anahtar Kelimeler:

Pazarda Esnaflarla Görüştü

Pazarda Esnaflarla Görüştü

 Esnafı Ve Vatandaşı Dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı Serdar Yarar Cumartesi Pazarında, pazarcı esnafı ile bir araya geldi.

Yarar’dan Pazar Gezisi

MHP Belediye Başkan A. Adayı Serdar Yarar çalışmalarına devam ediyor. Yarar Mahalle gezilerinden sonrada Cumartesi Pazarı esnafıyla bir araya geldi. Hazret-i Peygamberin  “Rızkın onda dokuzunun Ticarettedir” sözünü hatırlatan Serdar Yarar “Ticaret peygamber efendimizin mesleği. Yani kutsal, onurlu bir meslek. Çok zor bir iş yapıyorsunuz. Sorunlarınızı dinlemek, çözüm yollarını beraber bulmak için geldim. Biz bugün ne isek yarın da o olacağız. Belediye Başkanlığını Allah bize nasip ederse yine birlikte olacağız ve sorunları birlikte çözeceğiz” dedi.

Esnaf Memnun

Sıkıntılarını ve dertlerini ilk ağızdan Yarar’a söyleme imkanı buldukları için memnun olduklarını ifade eden pazarcı esnafı “Derdimiz çok soran yok. Ancak Sayın Yarar’dan Allah razı olsun ayağımıza kadar gelip dertlerimizi sıkıntılarımızı dinledi. Yeni bir yüz,  gördüğümüz kadarıyla da bilgili. Bizim sıkıntılarımıza çözüm bulacağına inanıyoruz. Allah Yardımcısı olsun” dediler. Bu arada Pazar ziyareti sırasında alış veriş yapan vatandaşlarla da görüşen Yarar Kırıkkalelilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yarar “Hemşerilerime teşekkür ediyor, bu sevgiye ve ilgiye layık olmaya çalışacağım” dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli