Anahtar Kelimeler:

Uygur Kardeşler Doyasıya Güldürdü

Uygur Kardeşler Doyasıya Güldürdü

 Kırıkkale Belediyesi kültür sanat etkinlikleriyle bütün Kırıkkaleli vatandaşlara hitap etmeye devam ediyor. Belediye etkinlikler kapsamında Uygur Kardeşlerin ‘Hasta Etme Adamı’ isimli son oyununu tiyatro severlerle buluşturdu.

Oyunu Yüzlerce Kişi İzledi

Sayısız tiyatro oyununu hem yurt içi hem de yurt dışında sergileyen Uygur Kardeşler Kırıkkale Belediyesi’nin gerçekleştirdiği organizasyon ile Kırıkkaleli vatandaşlarla buluştu.  Hasta Etme Adamı isimli tiyatro oyunu gösterisi için Kırıkkale Belediyesi’nin katkılarıyla ilimize gelen Uygur Kardeşler ve ekibi Kültür Merkezi’nde izleyicilere müthiş bir gösteri sundu. Oyunu Belediye’den üst düzey yöneticiler, İl Müdürleri, davetliler ve Kırıkkaleli tiyatroseverler izledi. Ücretsiz olarak organize edilen oyuna ilgi oldukça büyük oldu. Oyunun sergileneceği yer olan Kültür Merkezi önüne saatler öncesinden toplanan vatandaşlar salonu tamamen doldururken onlarca vatandaşlar da Uygur Kardeşleri ayakta izledi.

Seyircilere Sosyal Mesaj Da Verdiler

Aksel Bonfil tarafından yazılıp yönetilen 2 perdelik komedi oyununda Uygur Kardeşler izleyicilerden tam not aldı. Toplamda 6 skeçten oluşan oyunda sağlık meselelerini hem doktor hem de hasta açısından izleyicilere aktaran Uygur Kardeşler salonu kahkahalara boğdu. Uygur Kardeşler, sağlık sektöründe yaşananların komik bir dille anlatıldığı oyunda izleyicilere sosyal mesajlar vermeyi de ihmal etmedi. Hayatın içinden sahnelerin yer aldığı oyun boyunca izleyiciler kahkahalar ve alkışlarla Uygur Kardeşlere destek oldu. Zaman zaman salondaki seyircilere de takılan Uygur Kardeşler, oyun boyunca seyirci ile iletişimi koparmadan sergiledikleri oyunla izleyicilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Tekrar Buluşmak İçin Söz Verdiler

Oyun sonrası kısa bir konuşma yapan Behzat Uygur, Kırıkkale’ye uzun yıllardır gelmediklerini belirterek “ Yıllar sonra burada bu kadar güzel bir seyircinin karşısında bu oyunu oynamak bizim için büyük bir mutluluk oldu. Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a da bu organizasyonları için teşekkür ediyoruz. Biz ne zaman davet edilirsek seve seve geliriz. Bu ilgi başta baba Uygur’a gösterilen ilgidir” dedi. İlginin bu kadar yoğun olmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Uygur, “Buraya geldiğimiz andan itibaren çok güzel bir ilgi ile karşılaştık” diye konuştu. Oyun sonu fotoğraf çektirmek isteyenler için de “Herkesle tek tek fotoğraf çektirmeye kalksak en az oyun kadar sürer. Birisini de atlasak ayıp etmiş oluruz. En iyisi bütün salonla birlikte fotoğraf çektirelim” diyerek sahnedeki ekip ve tüm seyirciler tek karede bir araya geldi. Ayrıca Uygur, Başkan ve Kültür Müdürü ile görüştüklerini dile getirerek, yaz aylarında tekrardan anfi tiyatrolarında Kırıkkalelilerle buluşmak için söz verdiler.  



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false