Anahtar Kelimeler:

Yarar Fabrikaları Geziyor

Yarar Fabrikaları Geziyor

 Genel Müdürlük

Kırıkkale’de Olmalı 

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı işadamı Serdar Yarar, çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkan A. Adayı Yarar, Silah ve Pirinç Fabrikalarını ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti. Yarar, MKE Genel Müdürlüğünün Kırıkkale’de olması gerektiğini söyledi.

Fabrikaları Gezdi

Siyasetin giderek hareketlenmeye başladığı Kırıkkale’de çalışmalarıyla kamuoyunun dikkatini çeken Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı işadamı Serdar Yarar, fabrika ziyaretlerine devam etti. Daha önce Tapa, İmla ve Mühimmat Fabrikasında işçilerle bir araya gelen Belediye Başkan A. Adayı Yarar,  Silah ve Pirinç Fabrikalarını ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti.

Genel Müdürlük Açıklaması

MKE’yi Kırıkkale’nin var ettiğini vurgulayan Yarar “MKE ve Kırıkkale et ve tırnak gibidir. Savunma sanayimizin başkentidir. Kırıkkale’de en büyük eksiklik kurumun genel müdürlüğünün Ankara’da olmasıdır. MKE’nin genel müdürlüğü Kırıkkale’de olması gerekmektedir. Bizim belediye başkanlığımızda MKE’nin gelişmesi yan tesislerinin artması ve MKE’nin Genel Müdürlüğünün Kırıkkale’ye gelmesi için çalışacağız” dedi.

Hayırlı İşler Diledi

İşçilere kazasız belasız hayırlı bir mesai geçirmelerini dileyen MHP Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı işadamı Serdar Yarar “İslam dininde, aslı ve tabii kazanç yolu emektir. Sevgili Peygamberimiz emeğin kutsallığını işaret eden bir sözünde “Hiç kimse elinin emeğinden daha hayırlı bir şey yemiş değildir’’ buyurmaktadır.

Emeğin Karşılığı Verilmeli

Yaşantımızın her alanında olduğu gibi siyasette de emeğe saygı, ekmeğe saygıdır anlayışı bizlere düstur olacaktır. Bu anlamda bu emeğin karşılığının zamanında ve hak edilen ölçüde verilmesi gerekmektedir. Emeğin karşılığının verilmesi aile ve toplum huzurunun da sigortasıdır” dedi. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false