Anahtar Kelimeler:

23 Aracın Lastiğini Şişlediler

23 Aracın Lastiğini Şişlediler

 Ötekinin Failleri Bulunmamıştı Daha!

Kırıkkale`de park halindeki 23 aracın lastikleri kimliği belirsiz kişilerce kesildi. Daha önce de 33 aracın lastiği şişlenmişti…

İlginç Olay

Edinilen bilgiye göre, Selim Özer Mahallesi Şehit Cevdet Ocak Caddesi Çağrı Blokları çevresinde evlerin önünde park halindeki 23 aracın lastikleri gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesildi. Sabah işe gitmek için araçlarının yanına gittiklerinde lastiklerin kesildiğini gören araç sahipleri durumu polise bildirdi.

Araç Sahipleri Tepkili

Lastikleri kesilen araç sahiplerinden Necip Sırça, "Oturduğumuz mahallede 23 aracın lastiklerini kesmişler. Olay karşısında şaşırdık kaldık. Böyle bir olay başımıza ilk defa geldi. Kendi arabamın ise 4 lastiğini de kesmişler. Lastikler hep bıçak yarası. Olay tamamen vicdansızlık. Emekli bir kişiyim. Hiç hesapta yokken şimdi bize maddi külfet oldu" dedi.

 

Daha Önce De Olmuştu

Olay karşısında şoka uğradıklarını dile getiren araç sahipleri, bunu yapanların en kısa sürede bulunarak cezalandırılmasını istediler. Geçtiğimiz ay da Tepebaşı Mahallesi`nde 33 aracın lastikleri kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesilmişti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli