Anahtar Kelimeler:

TSO'yu Çocuklara Anlattılar

TSO

 Çocuk Yuvası Öğrencilerinden TSO’ya Ziyaret

Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocuklar ve yönetim göreve yeni başlayan TSO Başkanı Ekrem Gök’ü ziyaret etti.

Başarılar Dilediler

Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu çocukları Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Müdür Yardımcıları Mustafa Çelik, Selbihan Eren,Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu  Müdür Yardımcısı Mustafa Salyam da katıldı. TSO Başkanı Ekrem Gök’ü makamında ziyaret eden çocuklar Gök’e ve Meclis Başkanı Bekir Şahin’e görevinde başarılar diledi.

Maddi Destek İstedi

Çocuk yuvası ve çocuk evleri hakkında bilgi veren Bozdemir, yapılan faaliyetleri de aktardı. Çocuk Yuvası hizmetinin sonlandırılacağını belirten Bozdemir, çocuk evleri modeline geçiş sürecinin yaşandığını söyledi. Bu süreçte uygun kiralık daireler bulamadıklarını dile getiren Bozdemir, tefrişat konusunda bağışa ihtiyaç olduğunu belirtti. Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde halkın bu konuda üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade eden Bozdemir, TSO olarak eşrafı bu konuda bilgilendirerek maddi desteklerini istedi.

 

Tablo Hediye Ettiler

TSO Başkanı Ekrem Gök de herkesin bu konuda elini taşın altına koyması gerektiğini belirterek, ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ayrıca Gök, konuyla ilgili kampanya başlatılabileceğini de sözlerine ekledi. TSO Meclis Başkanı Şahin de TSO olarak üyelerin üzerlerine düşeni memnuniyetle yapacaklarını ifade etti. Ziyaret sonunda Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalmakta olan  Leyla Gediktaş’ın yapmış olduğu yağlı boya tablo Ekrem Gök ve Bekir Şahin’e hediye  edildi. Gök, tablonun Ticaret Odasının en güzel köşesinde yerini alacağını söyleyerek teşekkür etti.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli