Anahtar Kelimeler:

Mezunlara Konser Hediyesi

Mezunlara Konser Hediyesi

 Burcu Güneş Konser Verdi

Kırıkkale Üniversitesi mezuniyet töreninde sahneye çıkan şarkıcı Burcu Güneş, mezun olan öğrencileri şarkılarıyla doyasıya eğlendirdi.

Mezuniyeti Konserle Kutladılar

Kırıkkale Üniversitesi 2012-2013 eğitim öğretim yılı sonunda öğrencilerine konserle mezuniyet hediyesi verdi, Başpınar Stadyumunda gerçekleştirilen mezuniyet töreni sonrasında ünlü şarkıcı Buru Güneş mezun öğrencilere konser verdi. Üniversite tarafından organize edilen konserde öğrenciler önce kep fırlattı ardından Burcu Güneş şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Konser öncesinde saha içerisinde müzikle eğlenen öğrenciler Burcu Güneş’in de sahneye çıkmasıyla keyifli dakikalar yaşadı.

Cüppe Ve Kep Giydi

Stadı dolduran öğrenciler, pop müziğin sevilen isimlerinden olan Güneş’in şarkıları eşliğinde dans etti. Öğrencilerin mezuniyetlerini kutlayan Güneş de Kırıkkale Üniversitesi cüppe ve kepini giyerek öğrencilere eşlik etti. Bir ara sahneden inerek öğrencilerin arasına katılan Güneş, mezunları sevilen şarkılarıyla coşturdu. Burcu Güneş şarkıları eşliğinde mezuniyetlerini kutlayan öğrenciler geç saatlere kadar eğlendi. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı