Anahtar Kelimeler:

Araç Parkına Takviye

Araç Parkına Takviye

 Yeni Araçlar Geldi

 İl Özel idaresi araç parkını genişletmek amacıyla yeni araçları bünyesine kattı. Araçların kamuoyuna duyurulması amacıyla gerçekleştirilen törende yeni araçların tanıtımı yapılarak bilgi verildi.

Araç Teslim Töreni

Kırıkkale İl Özel İdaresi araç parkının geliştirilmesi  ve gençleştirilmesi alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu anlamda geçtiğimiz yıllarda birçok yeni ve geliştirilmiş araçları bünyesinde Kırıkkaleli vatandaşların hizmetine sunan İl Özel İdaresi araç parkına yeni araçlar kattı. İl Özel İdaresinde araçların kamuoyuna duyurulması amacıyla yapılan törene, Vali Ali Kolat, İl Özel İdaresi Genel Sekretesi Atanur Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Saygun, Orman İşletme Müdürü Mustafa Özkaya ve  İl Özel İdaresi personeli katıldı.

Yeni Araçlar Alındı

İl genel meclis kararı ile toplam bedeli 941 milyon 80 bin TL olan araçlar arasında Orman işletme müdürlüğünün orman yangınlarında zamanında ve etkili olarak müdahale edebilmesi için 1 itfaiye aracı, idarenin alt ve üst yapı çalışmalarında kullanılmak üzere 1 tır, 1 adet silindir, 2 adet ön süpürge ve 1 adet levha direği çakma makinesi alındı. Bunların yanı sıra ayrıca ihtiyaçlar dahilinde,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 pikap ile idare hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 seyyar tamir kamyonunun da DMO’ya siparişinin verildiği ve önümüzdeki günlerde teslim alınacağı belirtildi.

Bu Araçlar Hepimizin

Alınan araçların teslimatlarının ve tanıtımlarının yapıldığı törende konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aydın, il özel idaresi olarak araç parkurunun yenilenmesi için önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Programda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Saygun, yapılan faaliyetlerin halka daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla gerçekleştirildiğini vurguladı. “Bugün burada teslim alınan araçlar hepimizin” diyen Saygun, Kırıkkale halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getirdi.

Yeni Araç Hızımızı Artıracak

İl Özel İdaresi ve İl genel meclisi ile alınan araçlardan Orman İşletme Bölge Müdürlüğüne teslim edilen yangın söndürme aracının Müdürlüğün çalışmalarını olumlu etkileyeceğini ifade eden Orman İşletme Müdürü Özkaya, aracın alınmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getirdi. Özkaya, “Türkiye’de yangına müdahale etme hızımız 18 dakika, biz bakanlığın da talimatı ile bu süreyi 15 dakikanın altına düşürmeyi hedefliyoruz. Müdürlüğümüz bünyesine katılan bu yeni araç da bizim hızımızı artıracaktır. Bu sebeple herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Emeği Geçenlere Teşekkür

İl Özel İdaresi bünyesine katılan araç ve gereçlerin yapılan faaliyetlere olumlu katkılar sağladığını dile getiren Vali Kolat, çalışmaların daha kaliteli yaşam standartlarına ulaşmak amacıyla gerçekleştirdiğini söyledi. İlimizde özellikle ilçe ve köylerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kolat,son yıllarda özellikle köylerin yapılan çalışmalarla daha yaşanılabilir hale geldiğini vurguladı. Ayrıca Kolat, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Kolat ve beraberindekiler araçları inceleyerek bilgi aldı. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı