Anahtar Kelimeler:

Yaz Spor Okulları Açıldı

Yaz Spor Okulları Açıldı

 Renkli Bir Tören

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kırıkkale Belediyesinin işbirliğiyle düzenlenen yaz spor okulları düzenlenen törenle açıldı. İki ay boyunca devam edecek olan yaz spor okullarına 23 değişik spor branşta 2 bin 384 genç katılacak.

Açılış Töreni Yapıldı

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kırıkkale Belediyesinin işbirliğiyle düzenlenen yaz spor okulları düzenlenen törenle açıldı. İki ay boyunca devam edecek olan yaz spor okullarına 23 değişik spor branşta 2 bin 384 genç katılacak. 17 Ağustos Spor Salonu`nda gerçekleştirilen törende konuşan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, gençlere tavsiyelerde bulundu. Kolat, şunları söyledi:  "Bu tesislerimiz sizlerle güzelleşecek, sizlerle canlanacak. Biz diyoruz ki genç nesil, sağlıklı nesil, geleceğimiz açısından, toplumumuzun sağlığı açısından son derece önemlidir.

Kardeşlik Olsun

Bu vesile ile ben velilerimize bu duyarlılığı göstererek çocuklarımızı yaz okullarına gönderdikleri için teşekkür ediyorum. Burada önemli olan biraz da istikrardır. İlerleyen dönemlerde de çocuklarımızın sportif faaliyetlere devam etmesini istiyoruz. Güzel bir çevre oluşsun istiyoruz. Dostluklar oluşsun istiyoruz. Kardeşlik oluşsun istiyoruz. Bu anlamda hepimize görevler düşmektedir. Biz her zaman bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızla beraber sizlerle birlikte olmaya, sizlerin hizmetinize koşmaya hazırız.

Sporculara Öğütler

Bu anlamda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü büyük bir çaba içerisindedir. Ayrıca Belediyemizin tesisler ve malzeme bakımından yaptığı desteklerden dolayı başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz Mersin ilimizde devam eden Akdeniz Olimpiyatları var. Bizin sporcularımız orada altın, Gümüş ve bronz madalya aldıkça hepimiz iftihar ediyoruz. İnşallah sizlerde gelecekte aynı mutluluğu bize yaşatacaksınız"



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli