Anahtar Kelimeler:

Tüm Adaylar Buluştu

Tüm Adaylar Buluştu

 Güzel Görüntüler

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı ve Belediye Başkan aday adayları vatandaşlarla bir araya geldiler.

Çalışmalar Devam Ediyor

Birlik ve beraberliğin en fazla hissedildiği mübarek ramazan ayında iftar sonrası kalabalığın en yoğun olduğu yerler olan çay ocaklarını ziyaret eden teşkilat yöneticiler ve belediye başkan aday adayları vatandaşlarla sohbet ederek mübarek ramazan aylarını kutladılar. Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren ve Kırıkkale`de oldukça hareketli günler geçiren Milliyetçi Hareket Partisi, mübarek ramazan ayında da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İftar Sonrası Buluştular

İftar sonrası vatandaşların en yoğun olduğu çay ocaklarını ziyaret eden teşkilat yöneticiler ve belediye başkan aday adayları vatandaşlarla sohbet ettiler.  İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, Belediye Başkan Aday Adayları Serdar Yarar, Erol Çakır, Yavuz Kuzucu, Mustafa Pekdoğan, Tacettin Silsüpür, Mehmet Akdemir, ilçe belediye başkan aday adayları Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Abdullah Ateş  ile il ve ilçe teşkilat yöneticilerinin yer aldığı ziyaretlerde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Çay Ocaklarını Dolaştılar

İlk olarak Bankalar Caddesi`ndeki çay ocaklarını ziyaret eden teşkilat yöneticiler ve belediye başkan aday adayları hem çalışmaları hakkında  vatandaşlara bilgiler verdiler hem de vatanların mübarek ramazan aylarını kutladılar.  Kırıkkale`nin gelişmesinde Milliyetçi Hareket Partisi`nin önemli hizmetleri olduğunu söyleyen İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer `Birlik ve beraberliğimizi inşallah belediyeyi alarak taçlandıracağız. Kırıkkale`miz için hizmetlerimiz devam edecektir` dedi. 

Adaylardan Açıklama

Belediye başkan aday adayları ise yaptıkları ortak açıklamada ise `Bugünkü birlik ve beraberliğimiz inşallah belediye başkanlığını kazanan kadar devam edecektir. Seçim sonrası da hangi arkadaşımız kazanırsa kazansın Kırıkkale`mize hizmet noktasında birlikteliğimiz sürecektir. Kırıkkale`nin şehir kültürünü kazanmasında projelerimizde bizler hazırız` sözlerine yer verdiler. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli