Anahtar Kelimeler:

Valilikte Bayramlaşma

Valilikte Bayramlaşma

 Ramazan Bayramı programı,  Valilik protokol toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Protokol Katıldı

Bayramlaşma programına Vali Ali Kolat, Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan CAN, Garnizon Komutanı Tuğgen. Selçuk Bayraktaroğlu, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Vali Yardımcıları, İl Müdürleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum kuruluşları temsilcileri ile davetliler katıldı.

Vali Ali Kolat programa katılan herkesle tek tek bayramlaşarak bayramlarını kutladı. Valilikteki Bayramlaşmadan sonra Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nda bayramlaşma yapıldı.

Buradaki bayramlaşmaya Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgen. Selçuk Bayraktaroğlu, Belediye Başkanı Yardımcısı Halil Danacı, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve diğer yetkililer katıldı.

Çocuklara Harçlık Verdi

Vali Kolat, burada çocuklarla bayramlaşarak onlara harçlık verdi. Yaptığı konuşmada ‘‘ Bu gün Ramazan Bayramını kutluyoruz. Sizlere huzur ve güven içinde günler diliyorum. Her gününüz mutluluk ve neşe içinde olsun. Bu duygularla hepinizin bayramını kutluyorum. Bu güzel pastayı kesiyorum. Hepinize afiyet olsun diyorum” dedi. Vali Kolat ve beraberindekiler çocuk yuvasının değişik bölümlerini gezerek bilgi aldılar ve burada kalan çocukların bayramlarını kutladılar. Vali Ali Kolat yurt ziyaretinden sonra yaptığı değerlendirmede “Biliyorsunuz bu gün saat 13.30 Valilikte bayramlaşmamız oldu. Sağ olsunlar bütün il protokolümüz ve Milletvekillerimiz katıldılar. Şimdi de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde bulunan çocuklarımızın yanına geldik bayramlaştık. Bebeklerimizi ve 0-6 yaş grubu olan çocuklarımızı gördük.  Güzel bir gün oldu.

Hiç Kimse Aç Ve Açıkta Kalmadı

Bu çocuklarımızın devletimiz ve hükümetimizin sağladığı bu imkânlar içerisinde gelecekleri daha iyi olacak. Sosyal devlet olma konusunda biliyorsunuz son yıllarda yapılan düzenlemelerle hiç kimse aç ve açıkta kalmadı. Bizde elimizden geldiğince bu tür çalışmaları destekliyoruz. Bu vesile ile bize refakat eden başta Garnizon Komutanımıza, Belediye Başkanı Yardımcımıza,   İl Jandarma Komutanımıza,  İl Emniyet Müdürümüze, diğer daire müdürlerimize ve güzel çalışmalarında dolayı da Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu çocuklarımızın huzur ve güven içerisinde hem hayatlarını sürdürmelerini, hem de geleceğe yönelik çalışmalarını, eğitimlerini alabilmelerini bizim sorumluluğumuz altında. Ramazan Bayramının da İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false