Anahtar Kelimeler:

İşyerinden sigara hırsızlığı

İşyerinden sigara hırsızlığı

 Sigara çalmışlar

Kırıkkale`de bir iş yerinin duvarı delinerek sigara çalındığı bildirildi.

Kırıkkale merkez Yenidoğan Mahallesi Hüseyin Kahya Parkı girişinde bulunan iş yerine gelen Ramazan Güngör, dükkanında duvarın delinmiş olduğunu gördü. Olayı polise bildiren iş yeri sahibi Güngör, hırsızların dükkandan yaklaşık olarak 20 bin lira değerinde değişik markalarda sigara çaldığını söyledi. Olay yerinde inceleme başlatan Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği`ne bağlı ekipler, iş yerinde ve iş yerinin dış mekanlarında geniş çaplı inceleme başlattı. Ekipler ayrıca iş yerine yakın ana cadde ve sokaklardaki güvenlik kameralarını de incelemeye aldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

Kaçak Sigara Operasyonu

Operasyon Yapıldı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, bir otomobilde yaptığı aramada 10 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Operasyon Yapıldı

Kırıkkale çevre kara yolunda düzenlenen kontroller sırasında şüphe üzerine bir otomobilde yapılan aramada gümrük kaçağı sigara bulundu. Doğu illerinden piyasaya sürülmek üzere batı illerine götürülen çeşitli markalardaki sigaralara polis el koyarken otomobilde bulunan 23 yaşındaki H.T. ve 59 yaşındaki Z.T. gözaltına alınarak haklarında yasal işlem başlatıldı. Kırıkkale`de son 7.5 ay içersinde yaklaşık 315 bin paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli