Anahtar Kelimeler:

TMO`da Fındık Yağı Satışta

TMO`da Fındık Yağı Satışta

 Fındık Yağı Satışı

TMO’da Fındık Yağı Satışta Toprak Mahsulleri Ofisi Kırıkkale Şube Müdürlüğü`nden yapılan açıklamaya göre; Kırıkkale merkezindeki satış bürosu ile Yahşihan, Balışeyh, Çerikli, Karakeçili ve Keskin ilçelerinde bulunan müdürlüklerde sağlık, lezzet ve enerji kaynağı olan Fındık Yağı litrelik ve 5 litrelik ambalajlarda satıldığı ifade edildi.

1 Litre Fındık Yağ 6 Tl

Yapılan açıklamada 1 litre fındık yağının 6 TL`ye 5 litre fındık yağının ise 30 TL`ye satıldığını belirtilerek, "Fındık yağı almak isteyen, şehir merkezinde bulunan satış bürosundan kredi kartı ile de alışveriş yapabilmektedir. Aktarlarda - Baharatçılarda 20 cc. ve 30 cc.`lik ambalajlarda şifalı yağ olarak satılan Fındık Yağının sayısız faydalan bulunmaktadır. Yüksek E vitamini ve Oleik Asit içeren Fındık Yağının sağlıklı bir yaşam için kullanılması gerekliliktir"

Fındık Yağını Tercih Edin

Fındık yağındaki zengin yağ asidi ve bileşimi fosfolipitler cildi yumuşatır, nemlendirir, cildin geçirgenliğini ve elastikiyetini arttırır. E vitamini ise dermatoloji ve kozmetik sanayinde kuru ciltlerin ve kırışıklıkların iyileşmesinde, yaraların tedavisinde kullanılmaktadır. Fındık yağı, içerdiği zengin vitamin ve minareler ile doğal, besleyici, enerji verici ve sağlıklı olduğunda k uzmanlar tarafından sağlıklı bir yaşam için tüketilmesi tavsiye edilmektedir.

Neden Fındık Yağı

Fındık yağma olan rekabet her geçen gün artıyor. Çünkü Uzmanlarca en kaliteli ve sağlıklı yağlardan biri olarak kabul ediliyor. Sofralarımızda aradığımız lezzeti güvene ve kaliteyi sunuyor. Zengin içeriği sayesinde sağlığımız için sayısız faydalar getiriyor. TMO tarafından tüketimin yaygınlaşması ve tanıtımı bakımından en ekonomik fiyattan satışa sunuluyor. Fındık yağı tercih ederek aynı zamanda; Bitkisel yağ ithalatını azaltarak döviz satışını önleyecek Fındıkta alternatif tüketim kanallarının oluşmasıyla, üreticilerimizin korunmasını sağlayacak, Dünya üretiminin %70`ini gerçekleştirdiğimiz stratejik öneme sahip çıkmış olacağız.

E Vitamini İçeriyor

E vitamini; Antioksidan özelliği ile kanser yapıcı etmenlerin oluşmasını önler ya da oluştuktan sonra onları etkisiz hale getirerek vücudu korur, Üreme dolaşım sinir ve kas sisteminin normal çatışmasını sağlar, Alyuvarların parçalanmasını önleyerek kansızlığa karşı koruyucu etki yapar, Vücut hücrelerini koruyarak yaşlanmayı geciktirir, Parkinson ve Alzheimer hastalıklarını önler. Fındık yağının yağ asidi bileşiminin % 80`ini oluşturan asit; Yüksek tansiyon riskini azaltır, Kötü kolesterolü düşürür, iyi kolesterolü artırır, Kalp ve damar hastalıklarına karşı korur, Kansere karşı koruyucu etki yapar, Kan şekerini düzenleyerek diyabetli hastaların insülin ihtiyacım azaltır.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı