Anahtar Kelimeler:

‘Hedefimiz Şampiyonluk'

‘Hedefimiz Şampiyonluk

 Toplantı Yaptılar

MKE Kırıkkalespor yeni sezon hazırlıkları için top başı yaptı. İlk antrenman öncesi Teknik Direktör Hüseyin Cengiz ve Genel Kaptan Mahmut Altundağ futbolcularla toplantı yaptı.

Transfer Açıklaması

Transfer çalışmaları hakkında açıklama yapan Teknik Direktör Cengiz, “Transferler devam ediyor. 11 Ekim transferin son günü ve bu güne kadar devam edecek. Kamp dönüşü eksikliklerimizi gidermek için çalışmalar olacak. Kamp dönüşünde daha aktif bir transfer çalışması yapılabilir. Yani transfer hiç bitmeyecek. Sezon içerisinde de ikinci devre için çalışmalar yapılacak. Transfer komitesi tüm sezon mesai yapacak. Bizlerde futbolcuları gözlemleyip ona göre yönetime liste vereceğiz” dedi.

Kadro Açıklaması

Cengiz futbolcularına seslendiği konuşmada, “Futbol yetenekli insanların yeridir. Şuan futbolcuların tümü 3’ünücü ligden daha iyi yerleri hak ediyorlar. Ancak çoğunun okul ve iş yüzünden, futbola daha geniş zamanlar ayıramamaları yüzünden eksiklikleri var. Yeteneklerinizi çok iyi biliyorum. Geçen yıl ki kadronun yeteneğini de iyi biliyorum. Bu benim en büyük avantajım. Şu kadro, gelecek olan oyuncuların da katılımıyla dağılan kadrodan daha kaliteli bir kadro.

Futbolculara Mesaj

5 yıl alt yapıda görev aldım. Kırıkkalespor o dönemde PAF takımını sadece 1 kez yenebilmiştir. Genç takımla da çıksak en iyisine kafa tutmamız gerekir. Çünkü en iyisini yenerseniz hatırlanır ve saygı görürsünüz.  Sezonun ilk maçında deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacağız. Oradan galibiyetle dönmek demek, tüm şehrin saygısını ve sevgisini kat kat daha çok görmek demek. Ben sizlere güveniyorum. Sizlerde kendinize güveniyorsunuz ki MKE Kırıkkalespor’a geldiniz.

En İyisini Yapalım

Gelin hep birlikte tarih yazalım. Gelin hep birlikte yapacağımızın en iyisini yapalım. Bir dereceden, kupadan ya da şampiyonluklardan bahsetmiyorum. MKE Kırıkkalespor tarihi bir dönemeçte yer alıyor. Biz bu dönemeci en iyi şekilde atlatalım. Bunda en büyük rolü sizler oynayacaksınız. Bizler ve Kırıkkale halkı sizleri yıllarca konuşsun ve saygı göstersin.”

Şehir Takip Ediyor

Genel kaptan Mahmut Altundağ Kırıkkale Belediyesi’nin takıma destek verip vermeyeceği yönündeki soruyu şöyle yanıtladı; “Belediye başkanımızla görüşüyoruz. O şehrin ve Kırıkkalespor’un ağabeyidir. Yine ağabeyi olmaya devam edecektir. MKE Kırıkkalespor’a sadece şahıs olarak değil, şehir olarak sahip çıkılması gerekiyor. Veli Korkmaz bu takımın 40 yıldır içerisinde. Sadece görev yaptığı süreç içerisinde değil, yıllardır takımı takip ediyor” dedi.

Hedef Şampiyonluk

Takımın yeni sezon hedefi hakkında ki soruya cevap veren Altundağ; “Klişe bir cevap vermeyeceğim. Tabii ki her takımın hedefi şampiyon olmaktır. Ben buna kendimce şöyle cevap vereceğim. Uçaklar düşünce kara kutuları açılır. Bizim kara kutumuz hiçbir zaman açılmayacak” dedi. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false