Anahtar Kelimeler:

Spor Haftası Sona Erdi

Spor Haftası Sona Erdi

30 Eylül 2013 tarihinde Valilik Önünde kortej yürüyüşüyle start alan Amatör Spor Haftası, 6 Ekim 2013 Pazar Günü Kültür Merkezinde yapılan görkemli kapanış töreniyle sona erdi.


Geniş Katılım Oldu
30 Eylül – 6 Ekim Amatör Spor Haftası boyunca; atletizm, atıcılık, badminton, bilek güreşi, bocce, dart, futbol, güreş, halk oyunları, halter, judo, masa tenisi, sokak basketbolu, tenis, voleybol,  yüzme branşlarında müsabakalar düzenlendi. Amatör Spor Haftasının kapanış törenine Vali Yardımcısı Abdullah Aslanel, Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Halk Sağlığı İl Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, Tapu Kadastro İl Müdürü Süleyman Çelebi Hüyüklü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sabri Gündüz, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin, Kırıkkale Üniversitesi Temsilcisi Bayram Kayır, ASKF Genel Sekreteri Metin Süngü, Şube Müdürleri, İl Spor Temsilcileri ile çok sayıda sporcu ve veli katılarak Kültür Merkezini doldurdu.
 
Müzik Dinletisi
Kültür Merkezinde yapılan kapanış töreninde Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin müzik dinletisi ile Gençlik Merkezi Ritim Show Gurubunun gösterileri, kapanış törenine gelen misafirleri hem hüzünlendirdi hem de eğlendirdi. Müzik dinletisinden sonra konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, “Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından, bu yıl 81 ilde 30 Eylül – 6 Ekim 2013 tarihleri arasında yapılmış olan Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturularak halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerimizin bağlı oldukları kulüplerinin ve başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması amaçlandı” dedi. Ünlü 2012 - 2013 sezonunda Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda derece alan sporcularımıza sponsor olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ekrem Gök’e ve Meclis Üyelerine teşekkür etti.
 
Ödüller Verildi
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü konuşmasını tamamladıktan sonra, Kırıkkale’nin ‘EN’LERİ’ olan, 2012 - 2013 sezonunda Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda derece alan sporcularımıza, Vali Yardımcısı Sayın Abdullah Aslanel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ekrem Gök ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, başarı belgesi, altın ve çeşitli hediyeler vererek sporcularımızı ödüllendirildi. Amatör Spor Haftasında yapılan faaliyetlerde dereceye giren sporculara ise başarı belgesi ve madalyalarını Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Halk Sağlığı İl Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, Tapu Kadastro İl Müdürü Süleyman Çelebi Hüyüklü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sabri Gündüz, Genel Sekreteri Metin Süngü verdi.
 
Şilt Verildi
Programın sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Vali Yardımcısı Abdullah Aslanel’e, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun’a, Halk Sağlığı İl Müdürü Feramiş Ender Güngüne’e, İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Şube Müdürü Sabri Gündüz’e, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök’e, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin’e, Kırıkkale Üniversitesi Temsilcisi Bayram Kayır’a, ASKF Genel Sekreteri Metin Süngü’ye şilt takdim ettikten sonra Amatör Spor Haftası kutlamaları sona erdi.
 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli